tiistai 2. elokuuta 2011

TK poissa kotoa, Rockcock 2011

Perjantai 29.7.2011 Kahdeksas kerta putkeen Rockcockissa! Otsikko lienee tässä tapauksessa kuitenkin harhaanjohtava koska kyseessä on kotipeli, kotikenttä ja kotiyleisö. Olisko se pikkusen hienoo kun aina pääsis keikan jälkeen kävellen (taksilla) himaan (baariin) ja omaan sänkyyn? Load In olis myös ollut helppo hoitaa studiolta veneellä Kuopionlahden yli suoraan päälavan taakse. No Sätöksellä se kuitenkin pitkästä aikaa tapahtui, siinä havisi historian lehti. Itse saan tuosta hommasta kuitenkin luimistella vielä kaks kuukautta lääkärin luvalla, nimittäin pumpussa on vielä vajaateho päällä johtuen jostain septus-merkkisessä seinämässä olevasta tulehduksesta. Koskapa spesiaalikeikka oli tulossa niin nesteytyksen aloitin tuttujen Espoon tyttöin kanssa Henry's Pubissa jo edellisenä iltana ja jotta kunto pysyisi tasaisena niin aamulla sitä Jopin kanssa jatkettiin mun kämpillä. Varovainen tulee kyllä olla ylikunnon kanssa koska veto on illalla vasta klo 20.15.

Tuleva vaimoni oli myös laskeutunut Kuopioon joten noukittiin rouva messiin ja otettiin suunta kisapaikalle. Muillakin herroilla näytti olevan vaimonsa ja lapsensa mukana, kaikki olivat vanhentuneet viime kerrasta tasan vuoden, joillekin oli syntynyt aivan uusiakin jäseniä sukuun. Älyttömästi tuttuja työmiehiä ja muusikoita ja vieraita paikalla, tunnelma oli hyvinkin lämmin ja rattoisa. Hetkellisesti lämmin tunnelma kuitenkin katosi kun Jounin kanssa avauduimme kolmannelle osapuolelle "pienestä" teknisestä puutteesta, Jopilla oli hyvin lähellä tulla fyysinenkin väkivalta läsnä siihen tilanteeseen. Hän avautuu tästä enemmän facebookinsa välityksellä, lukekaa sieltä. Stam1nan tytöt olivat myös vetäneet TK-tyyppiset maalaukset ja trikoot päälle kun meidän hiekkalaatikolle tulivat pelaamaan, nätisti tehty. Mie tajusin sen vasta yöllä Henkassa ku ihmettelin Hyrden kajaleja ja taisin kyseenalaistaa hänelle seksuaalisen suuntaumuksensa. Kyseenalainen tulee kaikella tavalla olemaan myös meidän taustakuoromme tänä iltana, saanko esitellä Haitari Sisters (Maija Hietala, Tuija Salmela & Kaija Pakarinen):


Helevetin paljon täytyy arvostaa äijien heittäytymistä ja huumorintajua. Kallelta kai se idea alunperin lähti ja ihan mielissään se oli pornokaupassa korsetteja sovitellut. Näissä kahdessa muussa perheessä käsittääkseni rouvat olivat ensimmäisinä innostuneet tästä. Hienoa työtä, viimesen päälle. Kiitoksia kaikille tähänkin osallistuneille. Niin, se ite lauluhomma näillä, ei vissiin tarvii erikseen mainita että maailmanluokan ääniä siinä oli kaikki kolme. Jotta show näyttäs komialta ni tilattiin paikalle liekkivehkeet myös.
Nesteytyksen suhteen epäonnistuin ihan hivenen. 2-3 yksikköä sitä liikaa livahti ennen keikkaa vaikka se sopivalta tuntuikin. Tämän saattoi tarkkakorvainen huomata lisääntyneinä väärinä nuotteina bassoviivastolla ja itse sen huomasi kärähtäneinä kulmakarvoina ku en saatana muistanu missä biiseissä ja mistä rööreistä niitä lieskoja tuleekaan. Kerran tuli oikein läheltä. Keikka kai meni ihan hyvin, ainakin se tuntui sinne yleisöön kelpaavan. Ja kylläpä se oli niin mukava taas vetää kun oli kesän suurin yleisö ja ennen kaikkea kotiyleisö. Loppuillan suunnitelmassa oli aiheena Wasp mutta bäkkärille jumittiin kuitenkin alkoholin ääreen kun nyt ei tarvinnut enää säännöstellä, eikä sitä muuten säännösteltykään. Yhen lemiläisen tasapainokin todettiin paremmaks ku kahen savolaisen.Sieltäpä siis loogisesti Henkkaan samojen naamojen kanssa ja lystiä varmaan oli, kertoisin enemmälti kun muistaisin. Stam1nan ukkoja siellä oli ainakin ja rakas rouvani tietty. Lauantaiksi oli siunattu tekninen vapaapäivä ja samalla tekniikalla tuo tuli vedettyäkin, tosin enemmän bändejä muistin tarkastella. Lauantaina huumoripläjäyksestä kulisseissa vastasi Klamydia. Teippasivat pahvilaatikollisen mustaa roudista Petri Nygårdin keikan aikana sen bussin kylkeen, kaikki valot oli teipattu umpeen, kyljessä luki isolla "löysää paskaa" ja tuulilasissa oli helevetinmoinen kulli. Tämä kaikki oli kuulemma kostotoimenpide taannoin Klamydian taustarättiin ilmestyneestä suhteellisen isosta pillusta. Pojat on poikia!
Mukavat oli myös lauantain rokit mukavissa porukoissa pyöriä, niin mukavat ettei jaksanu enää edes baarin kautta kotiin kiertää. Kiitosta paljon Igorin porukoille, omille teknikoille, lavamanu Niko Heinoselle ja monitorimaailmaan Kurosen Vellulle. Yks taho voi haistaa paskan ja se selviää sieltä Jounin FB-sivuilta. Tulevalla viikolla lähen arkipäiviks Helsinkiin kuhertelemaan naiseni luo, sieltä lauantaina kesän viimeiselle festarille Sotkamoon, ja sieltä sunnuntaiaamuks vielä Lahteen vääntämään kiljupunkia studioon. Ai saatana kun tulette vielä kuulemaan siitä punkihommasta, se on rautaa se. Hannua ajeluttaa siis, mut hannulla on siihen motiivit kohillaan. Lööv is in the air ♪♫♪♫. Tsau!

1 kommentti: