keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

TK poissa kotoa, Kidneys To The Limit, Henry's Pub KUO


20.10. Kidneys To The Limit, Henry's Pub KUO 

Kotipeli. Viimeks kun Pain soitti Kuopiossa Puikkarissa ni keikan jälkeen otettiin Tägtgrenin kanssa hiukka viunoo Henkassa. Peter sanoi että seuraavan Kuopion keikan pitää olla täällä ku täähän on kuitenkin oikee rokkiklubi. Vuosi kului ja toive toteutettiin.

Siirtymä Mikkelistä oli taas nerokkaan lyhyt ja äänet oli tarkastettu jo hyvissä ajoin. Tarkoitti sitä että meidän osasto pääs jopa koteihinsa suihkuun välillä. Illalla on luvassa huikeat tanssit koska baari on myyty taas jo ennakosta loppuun. Kiertuemanageri Nymanin naama tussattiin jo toistamiseen hänen sammuttuaan. Kotvasen aikaa se kerkes Kuopiossa tussiviiksissään pyöriä ennenku hoksas ihmisten naurulle syyn.

Tässä hiekkarannalla keikkoja muistellessa kantautui Suomesta suru-uutinen joten käsitelläänpä se nyt ihan saman tien. Isovanhemmistani viimeinen nukkui viime yönä rauhallisesti pois. Mutsin isä, Martti Benjam Liffländer oli viisas mies ja opetti minulle juniorina paljon, mm. kalastuksen salat. Kaksi oppia häneltä jäi kuitenkin erityisesti mieleen. Hän sanoi että turhaa työtä ei pidä kenenkään tehdä, kaikella työllä tulee olla jokin oikea tarkoitus. Hän iskosti minulle myös sen ajatuksen takaraivoon että pienempiä ja heikompia ei kiusata. Kunnioitettavassa 90 vuoden iässä hän lähti ja hautajaiset sattui samalle päivälle kuin Turun keikka ens viikolla. Tarkoittaa sitä että ens viikolla lennetään välit Phuket-Helsinki-Kuopio-Helsinki-Turku.

Takaisin asiaan. Pain veti huikean keikan ja niin omasta mielestäni mekin. Johtaja Tägtgren tuli kesken meidän keikan lavalle salanimellä garbageman ja oli pukeutunut jätesäkkeihin, ruotsalaista huumoria. Peter kehui kiertueen jälkeen keikkapaikkaa rundin parhaaksi vaikka se yleisökapasiteetiltaan pienin olikin. Väitti myös että Painin keikka meni all time top kymppiin? Siinä nyt saattoi olla pientä hyvän mielen tuomaa liioittelua mutta olkoon näin. Huomenna kiertueen viimeinen show Turussa. Sunnuntai ja Turku ei kuulosta heti alkuun hirmu lupaavalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti