maanantai 25. maaliskuuta 2013

TK poissa kotoa, Kidneys To The Limit, Lutakko JKL


18.10. Kidneys To The Limit, Lutakko, JKL

Muistelmien viimeaikainen katkeaminen tietoverkossa johtuu muuten myös osittain siitä että pakolliset kiukutteluni saan nykyään kirjoittaa suoraan paikallislehteen. Ne oikein pyys että haluaisinko kirjoittaa kolumnin suunnilleen kerran kuussa ja mie sanoin että toki jos saa kunnolla kirjoittaa. Pientä rahaakin siitä lupasivat. Jonkin verran on toimituksen pyynnöstä ulkoasua aina siistitty ja pahimmat syyttelyni jätetty lehdestä suosiolla pois, mut olen saanut kuitenkin kiukkuni purkaa ja olla siltä osin tyytyväinen. 

Palauteboxi lehdessä on kuulemma ollut silti punahehkuinen ja se oli minun tarkoituksenikin. Jakelualueen ulkopuolella eläjätkin ovat alkaneet jostain kumman syystä kysellä noiden kolumnien perään joten ehkäpä saan vielä lehdeltä luvan julkaista niitä jälkikäteen tälläkin forumilla.

18.10. Torstai ja kiertueella seuraavana esiintyminen Lutakossa. Aamutuimaan mie ensin lentelin Kuopioon esittelemään Henkan ensi vuoden tulosarvioo yhdelle konsultille ja siitä pyyhkäisin ravintolavaunulla työpäivän päätteeksi Jyväskylään. Siellä oli jo laitettu kattaus valmiiks ja eipähän Lutakossa oo tarvinnu oikein mistään kiukutella ennenkään. Mökki oli myyty täyteen kuten uumoiltiinkin ja tanssit oli mitä parhaat. Ja kun Jyväskylässä ollaan ni olishan se ihme jos Sotajumalan Mynni ei tulis kesken keikan lavalle muumioituna, no tuli nytkin.Kiertueen vapaa-ajan aiheeksi alkoi muodostua discomusiikin perusteiden opettaminen ruotsalaisille. Niillähän on Abba ja se on aika väsynyt, meillä sentään on Alpo Myller. Ai kukako hän on? Hän on omakustanteita julkaissut taksikuski Enosta, Pohjois-Karjalasta. Voit kuunnella häntä esim tästä ja tästä. Täkä nykyä nuo Alpon youtube-linkit leviävät naapurimaassakin kulovalkean lailla. Tästä kaikki kiitos yhtyeidemme henkilökunnalle.

Tätä koulutusta varten Kirkan äänentoisto tuli uusia. Niin, kiertuebussi oli nimeltään Kirka. Ihan semmoisesta syystä että se oli legendaarinen vaunu ja nimenomaan Kirkan entinen. Äänentoistokin lie ollut samoilta vuosilta joten kurvattiin Kirkalla Gigantin pihaan ja pistettiin parivaljakko Raaka Pee & Peter Tägtgren ostoksille. Johtajat oli menny AV-osastolle ja kääntäneet kaikkien apple-yhteensopivien vehkeiden volyymit täysille ja sit pyytäneet myyjää paketoimaan sen kovaäänisimmän setin. Ostopäätös oli tehty ja Kirkassa alkoi disco.

Pukuhuoneessa yritettiin ruotsalaisille vanhaa kunnon 'jauhot nokkaan'-temppua lärvipuuterilla, ei maistunut, höh?

Seuraavana lyhyt siirtymä Mikkeliin. Raaka Pee ja Ville oli myyneet logistisesti hyvin fiksun kiertueen. Mutta vain logistisesti, uupuminen alkoi jo hetkittäin painaa ja viisaus ei tässä bussissa enää asunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti