tiistai 22. marraskuuta 2011

TK poissa kotoa, Finlandia-klubi Lahti

19.11.2011 Lauantai. Herätys Kouvolalaisesta Cumuluksesta. Rouva kehrää vieressä, ei suinkaan kuorsaa, omien sanojensa mukaan aina kehrää. Kissanainen on se, minun elämäni kissanainen. Antero otetaan meijän kyytiin koska sen pitää joutua pieniin häihin Lahteen. Loppujen lopuks se hääpaikkakin tarkentui Sysmään ja sehän oli 100 km väärään suuntaan Lahest. Tämän takia meillä ei ollut soundcheckissä rumpalia ja Hra Spektaakkeli yritti korvata. Paska meinas tulla housuun siitä naurun määrästä. Unohettiin siis checkit, vedetään lennosta. Jäipähän aikaa käydä anopin pöperöillä, herkkuja olivat ne.

Hieno paikka on Finlandia-klubi, ja se koko sibeliushökötys siellä. Laitteisto ja henkilökunta on parasta a-luokkaa. Semmonen Samppa oli siellä meillä hostina, omalla paikallaan oli siinä hommassa hän, homma toimi kuin rasvattu. Jos alkoholia käyttäisin ni olisin ehkä vähän kiukutellu rider-hommista, mutta vain vähän. Varmaan 2000 henkee mahtuis tuohon saliin mutta ottavat vain 615 ku insinöörit on laskenu että ei lattia kestä enempää. Kuulemma jokkiin suojelukohde ni ei saa edes fiksata sitä paremmaks. Pukuhuonetilatkin on ihan viimeisen päälle, vinku-intian filharmoonikotkin mahtuis sinne perheineen. Saunat oli ja pelit ja vehkeet. Toi mun tuleva vaimo on ollu siellä ennen töissä ni se vähän esitteli mulle tuota hökötystä, kyllä pitäis joka notkossa ja saarelmassa olla yks tuommonen, siis hökkeli, ei vaimo. Ajattara on meillä supportina täällä, mukavia ukkoja, joskin hirmu sotkuisia. Aiemmista tiedoista poiketen Proteus ei päässytkään paikalle, harmi.

Kuten sanoin niin ennakkomyynti oli yllättänyt järjestävän tahonkin ja ei sinne montaa lippua jäänyt enää ovellekaan myyntiin. Soittoajat oli asennettu keskieurooppalaiseen tyyliin esiintyjälle mieleiseksi, hattarat veti klo 20.30 ja me kiskaistiin tuntia myöhemmin. Helevetin mukava oli vetää laadukkailla kajauttimilla, oma kontrollilaatikkokin kuulosti pitkästä aikaa hyvältä. Vissiin moni muukin oli samaa mieltä ku tanssivat ihan homoina, ei olis oinonen eikä hakkarainen tykänneet, kieltäytyneet olisivat näistäkin tansseista. Semmonenkin kummallisuus tapahtui että hanen tuleva anoppi oli yleisössä, jälkeen päin oli vielä valehdellut tykänneensä. Oli kuulemma alkanu ihan tehdä mieli tanssimaan, ei niin paljon olis tarvinnu valehdella, vähempikin olis mulle riittänyt. Mukava rouva on se anoppi, mutta appiukko se vasta pelimiehiä onkin. Se on mersumiehiä, sillä on mm. semmonen jenkeistä tuotu harvinaisempi cabriolet pihassaan, pikkuse hieno. Kaiken tietää mersuista se, yhteinen sävel löytyi meillä het.

Johtuen noista oikein mukavista soittoajoista oli suunnitelmanamme poistua kaupungista vielä samana yönä. Suurin osa Kuopioon, Rydi Tampereelle ja meitsi Helsinkiin. Puolilta öin tämä skenaario kävikin toteen ja mie olin köllöllään Punavuoressa jo heti yhen persiistä. Kuopion delegaatio oli kuulemma nähnyt Henry's Pubin valomerkin, mutta rydi oli sotkeutunut Ajattaran porukoihin ja löys itsensä Lahest vielä pyhäehtoona. Helevetin mukava yllätys oli tämä paikka ja johtaja Kavasvuon kanssa piti vielä seuraavana päivänä kiitellä puolin ja toisin ja varmistella yhteisen ilon uudelleen tapahtuminen tulevaisuudessa.

Yks keikka me vielä tänä vuonna rykäistään Nosturissa, sitä ennen mie saatan tosin raportoida yhdestä reissusta mihin TK ei varsinaisesti liity. Seuraavat pari viikkoa fyysistä olemustani taas roplataan lääkärien toimesta ihan huolella, mie keskityn siihen ny. Loppuun vielä helevetin puhutteleva kuva viime viikonlopulta DOMista:

Bujaka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti