lauantai 19. marraskuuta 2011

TK poissa kotoa, House Of Rock, Kouvola

18.11.2011 Perjantai. Tämän illan ohjelmassa kätilöshow Kouvolassa paikassa nimeltä House Of Rock. Kimmelissä herätys ja aamupala ja vilkaisu ikkunasta ulos. Mittees vittua, maa on valkoinen? Se on lunta tai jotain vastaavaa, onneks mersusta saa kytkettyä luistoneston veke, hauskuus alkaa tästä.

Tuossa saman ikkunan alla jotkin kulttuuriopiskelijat pitivät eilen mielenosoitusta ja kantoivat koulustaan tuoleja nurmikolle. Otettiin sit selvää että mistä heillä kenkä puristi. Sama määrä kuin oli noita jakkaroita ruoholla niin oli heidän opinahjostaan vähennetty ukulelenvirittäjäopiskelijoiden aloituspaikkoja. Se on kuulkaas niin että niitä ukulelenvirittäjiä lie tuolla työvoimaston listoilla niin paljon että se aloituspaikkojen vähentäminen varmaan oli ihan perusteltua. Pitäiskö opiskella ennemmin johonkin tuottavaan ammattiin jolla olis tarkoitus? Sitä paitsi oikeat mielenosoittajat olis polttanu sen tuolikasan.

Siirtymätaipaleella jossain Heinäveden tienoilla otettiin Hanesta uus promokuva joka pitänee käydä ens viikolla poliisiasemalla kuittaamassa. Vauhdikkaasti tultiin, oltiin jo puol kolme Kouvolassa ja poimittiin hanen akkakin rautatien varresta kyytiin. Hotellissa hieman lepiä siis kerkes ennen soundcheckiä jopa nauttimaan.

Äänentarkastus meni ihan hampaiden kiristelyks. Oli tuo kalusto hieman vanhanaikaista. Sumilla meinas olla hermo tiukalla, Jopikaan ei sirdalud-päissään ollut enää yhtään niin lempeä kuin yleensä. Ammattilaisille haluan kertoa ihan oikein termein mikä kiikasti. Molemmat tiskit olivat sen verran vanhan liiton vehkeitä että ne työns väkisin phantomia Hanen räkkiin. Passiivisia D.I.-bokseja talossa ei tietenkään löytynyt joten se oli sitten vittumaista rahinaa koko illan. Hoitakaa nyt saatana ees jotain 2000-luvulla keksittyä laitteistoo niille keikkapaikoilenne ni on kaikkien parempi olla. Tegelmeisterin Mikkokin tuli siihen vielä Lappeenrannasta Hectorin viidenneltä jäähyväisrundilta tuuraajalleen vittuilemaan.

Noh mutta, putiikki oli kuitenkin suurin piirtein täys ja tanssit kuten aina, melko hullut. Mukava siinä oli taas rokkitähteä esittää. Black Light Discipline oli lämppärinä, he olivat myös hyviä koskapa olivat Kuopiosta. Äkisti nukkumaan ja aamulla siirtymä Lahteen. Finlandia-klubilta kantautui tieto että salista on myyty jo puolet ennakkoon, helpottava tieto koska olen antanut korviini kantautua huhuja että sinne olis vaikea saada tämmöisen tuntemattomamman yhtyeen yleisöä. Johtuisko lipunmyynnin suksee sit siitä että siellä on Ajattara lämppärinä, ne on kyllä mukavia roistoja nekin, ai herra!

Jos saapi ni varovaisesti haluaisin ilmoittaa kantani vellovaan homotanssi-keskusteluun. Korostan että en halua asettua kummallekaan puolelle mutta tuo teidän nahistelunne alkaa saada lapsellisuuden piirteet. Omassa lähipiirissäni elää homoja, oinosia ja hakkaraisia. Minä ymmärrän heitä kaikkia ja minun korvissani heillä kaikilla on yhtäläinen sananvapaus. Homot inhoaa oinosta, mut teidän mielestänne oinonen ei sais inhota takas? Vai vaikuttaako se kuka aloitti inhoamisen? Ottakaapa päät pois perseestä ni huomaatte että Suomessa nykyään aina vähemmistö voittaa ja on mielestänne oikeassa. On kyseessä sit maahanmuuttajat tai seksuaalivähemmistö ni oikeuksia tuntuu olevan aina enemmän kuin enemmistöllä. Entäs nyt kun oinonen ja hakkarainen ovatkin se kaikkein pienin vähemmistö ni säännötkö eivät enää pädekään? Muistutan että en todellakaan ole itse heidän ajatustensa takana, mutta samalla haluan myös logiikan tähän keskusteluun jeesustelun tilalle.

Neuvoisin siis jättämään oinosen ja hakkaraisen kommentteineen omaan rauhaansa jos haluatte että heille ei aleta vähemmistöjen etuisuuksia jakamaan. Vai luuletteko että vaikenevat kun kaadatte gasoliinoa liekkeihin?

Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti