keskiviikko 8. elokuuta 2012

TK poissa kotoa, Rockcock, KUO

Lauantai 28.7.2012 Rockcock, Kuopio. 

Se olis meijän yheksäs Rockcock-keikka, eli ens vuonna vasta kunnolla juhlitaankin. Juhlitaan toki nytkin, valehtelematta tämä on meille aina se vuoden kohokohta kun omat perheet lapsineen pääsee kaikki paikalle ja tulee väkisinkin semmonen luokkaretkimeininki. Kotikentällä on kiva pelata koska silloin pääsee yleensä myös parhaaseen tulokseen. Anteroo tosin jännittää aina elämässään kaks asiaa, Rockcockin keikat ja Henry's Pubin keikat. Nytkin se on valvonut kuulemma jo muutaman yön.

Janne sai viime yönä tingittyä Nightwishiltä vähän tulivehkeitä, kaasua ja pommimiehen lainaan. Tänä aamuna vielä palopäällikkö antoi luvan käyttää niitä. Great. Mulle ainakin antaa aina pienen extrasysäyksen kun on tulipatsaita esityksessä mukana. Viime vuonna kun liekitettiin Waspin vehkeillä ja olin ite tuhannen humalassa ni toisesta silmästä kärähti ripset ja kulmakarvat. En mie mitenkään voinu muistaa missä kohtaa niitä lieskoja tulee. Tänä vuonna ei menny minulla läheltäkään mut Rydi pomppi koko ajan niiden kaasusuuttimien päällä, onneks pommimies oli ajan tasalla eikä kuinkaan käynyt.
 
Ai mitenkäkös se Kaijan homma sit meni? Noh, Kaija soitti kaks päivää ennen keikkaa ja ehdotti että vedettäiskö kimpassa jotain. Jo kaks vuotta sitten suunniteltiin jotakin yhteistyötä, mut hommahan konkretisoitui ihan kunnolla tuossa keväällä Kokemäellä kun yhen mestan bäkkärillä oli Kaijan julkku seinällä ja Antero tuunas siitä kirkonpolttajan. Lähetettiin kuva Kaijalle ja se lupas saman tien tulla fiittaamaan keikalle. 

Kyl meinas tulla oikeesti paska housuun siitä naurun määrästä kun maalattiin Kaija Koon lärviä ennen keikkaa sen julisteen perusteella. Aiemmin päivällä se oli ottanu Teukan lyriikat haltuun ja hyvinhän se meni. Ihailtavaa antautumista loistavalta taiteilijalta ja persoonalta. Hyvä Kaija! Eniten vissiin jännitti ettei se steppaile niihin liekkeihin. Jonkun natiivin kännykkäkamerataltionnin voit tarkastaa tästä

Oli kyllä mahtitunne vetää tuommoisella stagella ja tuommoisella stereolla. Sakemanni oli sen PA:n juuri valmistanut ja niiden insinöörit oli tullu vielä paikan päälle sitä virittämään. Ihan saatanan hyvältä se kuulosti ainakin muiden keikoilla, 160 000W päätetehoa kuulemma oli, suatana.
 
No entäpä se ihmismäärä? Eri arvioiden mukaan nurtsilla oli 7000-12000 henkee nyrkki pystyssä kannustamassa kotijoukkuetta, pikkuse hyvältä tuntui se. Tuli ihan mieleen se kun viime vuosikymmenellä supportattiin kerran Rammsteinia ja 15000-20000 henkee huus meitä lavalle ennen pääaktia. Nuo ne on vaan semmosia hetkiä että ne ei muuten unohdu ikinä. Aika ajoin on ihan pitäny pysähtyä miettimään että minkähän takia minua on siunattu näin onnistuneella elämällä. Kun ei meinaa vituttaa oikein mikään, pitää välillä ihan väkisin keksiä vitutuksen aiheita. Niinku esimerkiks urheilijoiden nimet, ne minua vituttaa.
 
Yritin nimittäin alkukesänä katsoa futiksen MM-kisoja, vai olisko ollu EM-kisat? Taisin just paljastaa etten kuntoilusta ja pelailusta hirveesti perusta. Katsoin nimittäin ehkä Ruotsin ja Ranskan välistä matsia. Ruotsin kentällisessä pelas mm. Majstorovic ja Ibrahimovic ja Ranskan kaikki pelaajat oli mustaihoisia. Puoliajalle saakka luulin katsoneeni Puola-Afrikka jalkapallo-ottelua, kunnes kuulin että siellä puolalaisten seassa pelasi myös joku Toivonen. Menin sekaisin ja vaihdoin Emmerdalelle.
 
Yhtään vähempää ei vituta sama homma suomalaisten osalta. Suomen futisjoukkueessa pelaa Hradecky, Hetemaj, Sparv, Kuqi, Eremenko, Eremenko Junior, Eremenko Senior jne... Mitä vittuu, eikö sen pitäny olla niin että Suomen joukkueessa pelaa suomalaisia? Yleisurheilu ei kalpene tässä yhtään, voidaanko oikeasti sanoa Suomen pärjänneen jossain kisoissa kun sen mitalin tuo Wilson Kipchumba Kirwa tai Frantz Kruger joka ei ymmärrä sanaakaan suomen kieltä? Kyllä Paavo Nurmella ja Hannes Kolehmaisella olis haudassa kääntymiseen aihetta. Nonnii, nyt ei taas vituta ollenkaan enää.
 
Niin, keikasta jäi siis semmoinen mieli että sillä voi henkseliä paukuttaa ens kesään asti. Silloin on meidän 10v synttärit ja mahdollisesti kymmenes Rockcock-keikka. Voit olla varma että silloinkin tärähtää jotain speciaalia. Keikan jälkeen tsekkasin vielä NW:in joka oli kieltämättä komeaa teatteria. Itävaltalaisessa kuunteluinstituutissa on tutkittu että 70% ihmisistä kuuntelee silmillään ja ainakin he olivat tänään tyytyväisiä. Hieno show, hyvä poijat ja hyvä irma. 

Nyt rouvan kanssa pötkölleen, sillä näyttää olevan vieläkin pieni krapula. Huomenna ajellaan Helsinkiin ja keskiviikkona mie ajan takas Kuopioon sambatreeneihin ja torstaina tärähtää Nosturissa acoustiset Kätilöt?!? Mitähän vittua siitäkin tullee? Kummallista on elämä... Tsaui!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti