torstai 23. helmikuuta 2012

TK poissa kotoa, Henry's Pub KPO

17.2.2012 Perjantai, Henry's Pub Kuopio.

Otsikko väittää että poissa kotoa mutta ei se ihan pidä tämän ryhmän kohdalla paikkaansa. Henkka on meille vähän niinku toinen koti, mulle sen lisäks vielä työpaikka. Ensimmäiset Kätilötreenit keväällä 2004 pidettiin tuolla samaisella Henkan lavalla ja siinä se liipaistiin ensimmäinen keikkakin. Myöhemmin pidettiin Henkan kaljavarastoa treenikämppänäkin, siis silloin kun vielä treenattiin. Vittu, siitä on kohta kymmenen vuotta jo ihminen vanhentunut vaan ei näköjään yhtään viisastunut. Ensimmäisellä keikalla ei ollut Tolsaa bändissä, yleisössä se oli ja seuraavana päivänä bändissä, päätös oli molemmin puolin helppo. Meikä veti sen ekan keikan sukkahousut päässä, hah, niin paljon ahisti että päätin alkaa meikkaamaan homona ja sillä tiellä mennään edelleen.

Niin, aamulla herätys ja kävellen keikalle, ei huonoo. Muut pojat ja kalusto tulee myöhemmin ni tässähän kerkee rykäistä ihan kokonaisen toimistotyöpäivän, avot. Hyvin erikuntoisia muusikoita alkoi pikkuhiljaa tippumaan paikalle, toiset skarppina, toiset vähemmän. Muutama oli jäänyt viimeisestäkin kyydistä Jyväskylään ja tulivat näemmä ravintolavaunulla. Nopea soundcheck ja annetaan latua terroriyhtyeelle, eilinen treeni ei näemmä heille riittänyt. Suunnitelmaa hidasti vain jokin digitaaliprobleema tiskissä jonka ratkomiseen ei meinannu kahdenkaan miksaajan ymmärrys piisata.

Digitaalinen vehe ostettiin myös  yhtyeen mukana liikkuvaan tekstiilimyymälään. Helevetin hieno, on viivakoodinlukijat ja kolikkolaskuritkin samassa.

Eilinen pelko yhtyeen nimen hiipumisesta ei taida käydäkään toteen. Ennakkomyynnistä kiirii tieto että ovelle jäi vain 20 lippua myyntiin. Hyvä näin, tosin olisihan se aina tyylikästä suorittaa loppuunmyynti ennakosta käsin. Disko siis täyttyi välittömällä nopeudella ja 2TT sai jo soittaa täydelle tuvalle. Ja hyvin ne vetikin, hieno bändi. Ennen omaa soittovuoroa kerkesin jo hieman lonkeria naplaamaan ja saattoi siinä jokunen skumppakin mennä. Sen mikä tyylissä voittaa ni tekniikassa häviää eli itsestään se tuntui helevetin hyvältä tuo keikka, muilta en oo kyselly, enkä kysele. Voittajaolohan siinä yllätti ja sen johdosta tietty olin ansainnut lisää lonkeria. Kotiinmenosta ei kummempaa hajua ole mutta hlökunta väittää että rouvallani oli tärkeä osuus sen tapahtumisessa. Kiitos vaan sekä rouvalle että henkilökunnalle, hyvin oon näemmä opettanut molemmat, heh. Eli päiväkirjamerkinnän lyhyys johtuu vain ja ainoastaan siitä etten muista loppuillasta hevosen vittua, sori.

Seuraavana olis sit opetettava diskonmallia alaikäisille savolaisille, huomenna nähhään mitä siitä tullee? Kuopiolainen nuoriso on tuomittu näkemään meiltä vain krapulakeikkoja, koska tuo junnukeikka tehdään aina perinteisesti Henkan jälkeen seuraavana päivänä. Hommaahan ei yhtään helpota se että siellä ei saa esiintyjäkään alkoholia nauttia. Mulle käy, mutta tiedän että jokaiselle osallistujalle ei ihan niin helposti.

Päivän kysymys: Onko se BB-Sauli nyt käytännössä vähä niinku Elton Johnin serkku? Voi se ainakin DTM:n jonossa paukuttaa henkseliä että on saanu kannikkaa Queenin laulajalta. Kyllä mie keulisin sillä meriitillä ainakin!

Tänään opittua: Mie tiijän minkä takia se semmonen vanhan kansan kolikoilla toimiva biljardipöytä osaa erottaa kiven muista palloista eri lokeroon vaikka se pallo on samankokoinen ja -painoinen. Jos sinä et tiedä ni KVG!

Mo!

5 kommenttia:

 1. Biljardipöytäkysymykseesi on ainakin kaksi vastausta: hieman erikokoinen tai magneetin sisältävä kivi. Ime soiroa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja löysin pari muutakin, harvinaisempaa tapaa: pallon paino ja heijastus. Etsinkö vielä lisää, vai tyydytkö vastauksiin? ;)

   Poista
 2. Yks noista meni tosi lähelle mutta ei täysin kuten minun silmilläni nähty ratkaisu!

  VastaaPoista
 3. Tässä pallo oli täysin samankokoinen ja -painoinen. Mitä tarkoitat heijastuksella?

  VastaaPoista
 4. kiitos henkan ja nuokkarin keikoista !! surutti kun ei tullut nimmareitten jakoa nuokkarin keikan jälkeen mutta kyllä minuakii varmaan vielä siunataan sillä =)

  vielä kerran; KIITOS !

  VastaaPoista