keskiviikko 22. helmikuuta 2012

TK Poissa kotoa, Lutakko JKL

Torstai 16.2.2012, Lutakko JKL.

Jassoo, että keskellä viikkoo olis keikalle lähtö. Minkäs teet kun Hype Productionille on semmoset valtuudet annettu että tyrkkikää vaan showta kalenteriin minkä ennätätte. Nymanin Ville niitä siellä myy ja Liimis vahtii päältä minkä Idols-tuomarin hommiltaan kerkee. Vielä näyttäis olevan muutama merkintä allakassa ja sit pidetään kaks kuukautta taukoo. Raaka Pee ja Tolberg uhkas mennä Egyptiin läppäreineen säveltämään levyllisen hittejä sillä aikaa. No vittu, tehhään levy jos hyviä tulee.

Tiukka torstainen työpäivä ensin ja sit mie lähen omalla autolla muiden perässä Jyväskylään. Pakarisen Kallen otin kyytiin ku ei sekään töistänsä kerenny yhteiskuljetukseen. Joku neropatti saattoi jo edellisestä lauseesta hoksata että nyt on erikoiskeikka kyseessä. Niin on. Nimittäin pikkusen harvinaisempi liveakti 2 Times Terror lämmittelee meitä tulevat kolme keikkaa ja sit se menee taas maan alle kunnes toisin todistetaan. On siinä bändissä semmonen yhteys Kätilöihin että Raaka Pee laulaa molemmissa, ja rumpaleilla on sama henkilötunnus. TK:n paitamyyjäkin muistuttaa erehdyttävän paljon 2TT:n pianistia. Wikipedia väittää että mie soittaisin tuossa bassoa mutta oikeasti siinä soittaa Pusa. Mie kävin vaan näyttelemässä rokkitähteä yhessä niiden videossa jonka voit katsoa tästä.

Jotta hyvä porukka oli siis kasassa tätä viikonloppua varten. Jyväskylän juna-asemalta noukittiin vielä mun rouva kyytiin. Ai että ei pidä paikkaansa ku se oli perjantaiaamuna radiossa klo kuus? Ei muuten ollu, se oli tehny lähetyksen narulle jo torstaina ja näin teitä kusetettiin! Tampereen siipikin eli Rydi, Hurja ja Pusa saapui myös samoihin aikoihin. Antonio tuli Rautalammilta myös omalla autollaan ja akkansa kera. Jaanalla on nykyään jo niin iso maha (ks. viereisen kuvan vasen alareuna, tai sit se on mun maha) että ihan kohta on taas uusia tenavia TK-perheessä. Hieno homma. Pitkästä aikaa saatiin myös oma sound engineer Tegelman mukaan, ilmeisesti Tarja Turusen nimi ei enää maailmalla myykään tarpeeks. Alla yhteiskuva teknikoistamme: Mikko, vajaa viiskymppinen & Jopi, reilu kolmekymppinen.

Tässä nyt on viime aikoina totuttu hyvälle kun on saanu hyviä paikkoja kierrellä, eikä oo poikkeus Lutakko, ei todellakaan. Soundcheck kesti just yhen biisin, koska on oikeet kamat, oikeet miehet töissä ja bändi vireessä. Tarkoituksellakin oltiin nopeita että 2TT kerkee treenaamaan vähän omia biisejään, ne kun ei oo ihan äsken niitä vedelly. Jätetiin ne hankamaan ja mentiin Bobbyn ja Spektaakkelin kanssa saunaan, kyllä, siellä on bändeille saunakin. Tosin siinä saunan seinän takana treenaava capoeira-ryhmä käytti myös sitä samaa saunan pukuhuonetta. Ukkomiehinä me ei siitä kummemmin ees innostuttu, joku poikamies olis saanut tästä varmaan valtavia visioita. Ja se Lutakon ruoka, se ei petä koskaan. Tämän päivällisen kohokohta oli makkarakimara; makkaranpaloja kermaisessa pippurikastikkeessa ja valkoviiniperunat, AI SUATANA! Kuva oli otettava.

Terrorin keikka oli timanttia, olispa meidänkin joskus. Ostakaa se 2TT-levy jostain, se on hieno ja koskettava kiekko kun siihen alkaa perehtymään. Kyllä kai se meidänkin keikka pelas sitten ihan jees. Ollaankohan sitä liian hyvälle opittu kun hölmöltä tuntui ettei saatu Lutakkoa tällä kertaa edes täyteen. Paikalliset väittivät että arki-ilta tai penkkarit siihen vaikuttais? Vai onko se niin ettei myy enää nimi meilläkään jos ei Tarja Turusellakaan. Vitustako näitä tietää? Oli se yli puolillaan kuitenkin. Herkkä ala.

Vaikka siellä Lutkun yläkerrassa onkin varsin rock-henkiset majoitukset esiintyjille ni päätettiin rouvan kanssa töräyttää Kuopioon köllölleen koska oli lähialue-esiintyminen kyseessä. Kalle otettiin haisemaan takapenkille, onneks se nukahti hyvin pian. Mutta miehän joudun aamulla nyt käytännössä töihin varsinkin kun huominen keikka on omalla työpaikalla. Noh, onneks siitä sit tulee tuplaliksakin, käy minulle.. Huomenna siis letkujenkkaa tarjolla Kuopion Henkassa, ettäs tiijät!

Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti