sunnuntai 26. helmikuuta 2012

TK poissa kotoa. Kulttuuriareena 44, KUO.

18.2.2012 Lauantai. Kulttuuriareena 44, KUO.

Hirmu rapula, huhhuh. Että keikkako tännään, no onneks taas kävelymatkan päässä. Paitsi että ensin on käveltävä sama matka henkkaan ja just vastakkaiseen suuntaan. Vitut, meen taksilla. Henkassa etsitään ensin eilen kadonneet omaisuudet ja ominaisuudet eli yks entinen (ei etninen) TK:n bussikuski sekä Sammion silmälasit ja kotiavaimet. Lie normikeikka ollut siis eilen.

Kulttuuriareena 44 on tänään venuena. Se on entinen nuokkari tai on se siis nykyinenkin nuokkari mut sille on vaan pitänyt vaihtaa modernimpi nimi näissä muutoksen tuulissa. Julma Jii on siellä nuoriso-ohjaajana töissä, onkohan kuinka fiksu valinta? Ei se siellä oikeesti ees käy enää töissä kun tekee taktisesti tenavia siten että saa olla koko ajan isyyslomalla tai jollain vuorotteluvapaalla. Hyvin se on suunnitellut tämän, rouvansa on töihin laittanu. Mutta sehän vasta oliskin jännä semmonen kiertue että käytäis aina vuorotellen jokaisen työpaikalla keikalla. Niin onkin, huomenna vois olla iltapäivän matinea Bobbyn tilitoimistossa.
Akkani jätin kotiin horisontaaliasentoon. Tai siis hän vaan jäi, olisin mie sen mukaan toki huolinut. Ihan paskana se oli eilisestä fyysillisesti, niin olin minäkin mutta jonkun on hankittava leipää perheelle myös viikonloppuisin, mie voin uhrautua. Sit se soitti mulle vielä sieltä vaaka-asennosta että muistanhan minä varmasti tuoda hänelle keikan jälkeen grilliltä mahdollisimman suuren hampurilaisen? Totta kai minä muistin, mitäpä en hänen eteensä tekisi.

Mukavat soittoajat oli säädetty tälle keikalle, 2TT aloittaa jo 1930 ja meillä on veto ysiltä. Vittu, tämmösiä ne pitäis olla keikat aina että show'n jälkeen kerkeis himaan lottoarvonnalle. Mukava oli vetää pienestä jälkitaudista huolimatta. Tenavat piti hullua meininkiä, puoli voimistelusalillista niitä siellä oli. Anssi oli tuonu paikalle Viiking Musiikin kaluston ni ei tarvinnut työkaluistakaan vittuilua kellekään. Solistien spiikit oli hieman kyseenalaisia, vähän minun piti niitä muistutella yleisön alaikäisyydestä välillä. Jopi pisti välkkyvaloilla semmosta diskoo että valotiskin edessä yks lökäpöksy alkoi huutelemaan kukkuluuruuta ja meni sit aivan pötkölleen. Ambulanssimiehet sanoi että sillä oli epilepsia. Söis antibioottia?

Keikan jälkeen kävin arvon rouvalle niin ison hampurilaisen että tarvis 3D-lasit ennenku se näki syödä sen. Lotossa oli yks ja vara. Silmukat kiinni ja sinisiä ajatuksia unten mailla. Ennen tuota lausetta saatoin rakastella rouvaani tyylikkäästi, en muista mutta luulisin. Vielä yks keikka ennen luovaa taukoa, se tehdään Savonlinnassa ens perjantaina. Missä lie?

Kuulemiin täältä.

1 kommentti:

  1. Hirmu hyvä ois sellainen APP että vähän niin kuin foursquare mutta esimerkiksi vaikka sixtyninefallisticsymbol ja sit sinne vois tsekata ineen lokaation ja vaikka position, kuvankin vois HC-käyttäjät ladata. Tuli vaan mieleen!

    Ihan perseestä muuten kun oot osannut laittaa tän jotenkin niin ettei voi nimettömänä huudella, saatana.

    VastaaPoista