perjantai 14. lokakuuta 2011

TK poissa kotoa, Bloom Mezzago IT

13.10.2011 Torstai. Mitenkähän se kajahtikin skumppapullo hanen ohimoon noin voimakkaasti? Sveitsiläisen Lament-yhtyeen hippi juotti kyllä siihen päälle vielä jokusen hyppysellisen ginitoniccia. Sillä oli rahhoo ku se oli sveitsiläinen, mulla ei koska boikotoin edelleen vieraita rahoja. Saman tien mie nukahdin ku poijat oli lastannu minut autoon. Yöllä oli kuulemma ollut poliiseilla oikee tiesulku ja ratsia vaan en mie tuotakaan huomannut.

Just herättiin keskeltä vuoristoo taas rekkaparkista, ympärille oli kasvanu vitun isot vuoret, ei ne siinä yöllä pimeällä olleet. Maisema on kyllä ihan täyttä kymppiä, nyt ei saa valittaa yksikään. Kyllä tämä ympäristö hiljentää pienen ihmisen, krapulakin unohtuu, saatan hieman itkuakin tirauttaa. Alzhymerimme oli joutunut viime yönä suorituskykynsä äärirajoille kun tultiin jonniin vuoren läpi 17km tunnelissa ylämäkee yhtä soittoo, luottoauto on tämä.

Niin, ollaan menossa Bloom-nimiseen soittoruokalaan Mezzago-nimiseen pitäjään joka on kuulemma ihan Milanon kuppeessa Italiassa. Bobby on käyny joskus Deathchainilla keikalla Milanossa ja sanoi että täyttä kusta ja paskoo on se koko kylä, ei toinna vierailla. Uskon Bobbya, se on viisas mies ja muutenkin mahtava mies. Italian tullista päästiin läpi että heilahti, paitsi ALV-pantin palautus annettiin Hanelle Sveitsin frangeina?!?! Juur kun olin selvinny koko sveitsin visiitin siten ettei heidän kolikoitaan olis jääny taskuun pyörimään ni nyt niitä sit on, tarviisko joku, voin vaihtaa ihan saatanan hyvällä kurssilla? Tähän väliin juuri nähty italialaisen hotellin sisäänheittomainos: "No alcohol, No porno!"

Lailalla oli huono päivä tänään, ympyrää ajatti Milanon liepeillä kaks tuntia. Sitten annettiin periks ja ostettiin kartta. Sitten annettiin vielä lisää periks ja pyydettiin natiivia neitoa kertomaan missä kohti siinä kartalla ollaan. Perille päästiin kuitenkin sveitsin rajalta saakka niin ettei meitä kertaakaan ryöstetty eikä kukaan edes ampunut renkaisiin, mitä ne puhuu että nämä muka olis rosvoja ja hunsvotteja täällä. Paitsi varastamiseksi voitaneen kyllä laskea se tietullien määrä mikä makseltiin Lailan huonon päivän takia, ylimääräinen satanen meni varmaan siihen hauskuuteen Milanoa kierrellessä.

Tää venue on ehkä 1000 hengen kylässä, mikä on hyvä koska nyt koko kylä mahtuu kerralla katsomaan keikkaa. Konserttisalin pihalle on myös asettunut jokkiin italialainen sirkus, täällä on vissiin isommatkin markkinat tänään, lehdistöäkin kuulemma saapuu paikalle. Odotellaan. Raaka Pee antaa juuri parhaillaan raporttia Radio Rockille kyykkypaskonnasta italialaisessa vessassa. Raportti tulee radiosta ulos tämän viikon perjantaina klo18-20.

Kesähane pisti shortsit jalkaan ja wifebeaterin päälle koskapa aurinko helottaa pilvettömältä taivaalta ja elohopea lähentelee jo kolmeakymmentä. Kylästä löytyi yksi pizzeria, pizza oli aivan mautonta paskaa. Kylästä löytyi yksi baari, La Barabba. Ginitonicci oli siellä aivan erinomaista. Rouva katsoi silmiin ja odotti nyökkäystä kunnes giniä oli mukissa tarpeeks, arvostan tyyliä. Sveitsiläisen GT:n hinnalla saa muuten tasan kymmenen italialaista, tännään juuvaan!

Kohta loppuu täällä siesta ja kaupat aukeaa. Tai siis se yksi ja ainoa kauppa. Siellä oli ikkunassa kaikkia tenaville suunnattuja rantavehkeitä joten kai sieltä jokin pieni uima-allaskin löytynee. Ajateltiin siis näyttää ruotsalaisille ja italiaanoille vähän allasbileiden mallia. Muutama rantapallo, sulkapallomailat ja kertakäyttögrillikin tarvittaneen. Vitut niitä sit kerettykään hoitamaan, mut lokaalissa viinakaupassa kerettiin kuitenkin piipahtamaan. Pikkuse hyvä oli se, iso kuohariputeli 1,05€ ja viiden litran muovinen punkkupullo 3,80€. Nyt olis demaritantoille vähän oppimista tässä meiningissä, ei oo muuten kellään alkoholiongelmaa näilä leveysasteilla! Haistakee muutenkii siellä puolueessa iso paska!

Pihamaalla on jo faneja jonossa, muutamia tullu Puolasta, Saksasta ja Tsekeistä saakka perässä. Yks väitti nähneensä TK:n myös Espanjassa pari vuotta sitten, mut selvensin että se oli hane itekseen vaan sooloilemassa kännireissullaan siellä Sammion kanssa. Saksalainen kiertuemanageri osoitti preussilaista huumorintajua ja antoi muistia helpottaakseen koko ryhmälle saksalaiset nimet. Hans Dusseldorf, ihan vitun hauskaa, saatetaan hakata tuo hippi vielä ennen rundin loppua. Nyt äkkii suihkuun ja keikalle.

Keikka oli varmaan ihan hyvä, tuttuja naamoja oli useita eturivissä. Pari harmillisuutta iltaan sisältyi. Ensinnäkin venuella oli vain yksi pieni pukuhuone, solidaarisesti pantiin svenssonit siihen ja ite pidettiin pukuhuoneena Alzhymeriä. Toiseks, meidän kiertuekokoonpanossa on 30 hippiä ni ei se oo oikein suhteutettu että venuella on yksi koppi jossa on samassa ainoa vessa ja ainoa suihku. Sitä paitsi yläkerran maturepilatesryhmäkin käytti vielä sitä samaa koppia. Eikä nykypäivän euroopassa sais mun mielestä olla enää laillista rakentaa noita kyykkypaskalattiareikävessoja, intialaisten hommia on ne.

Karavaani kuitenkin kulkee. Tällä hetkellä on pimeä yö ja Alzhymer nielee kaistaa vauhdilla 107km/h. Laila on vaiennut, johtunee baanan suoruudesta tai sit se vaan suuttui aamuisesta. Mankassa soi 2 Times Terrorin kiekko, on se vaan ihan vitun hyvä. Ollaan välillä Milano-Venezia ja huominen konserttisali sijaitsee kartalla ihan siinä Venezian pohjoispuolella Roncaden kylässä. Nimeltään se on New Age Club ja kapasiteetiksi ilmoittavat 800 henkee. Matkaa ei ole kuin 263km siirryttävänä eli eipä tuosta kerkee oikein ees innostumaan.

Kävi mielessä kuvata jotain TK-videopätkää tuolla Venezian maisemassa, tai ainakin jotain hauskoja promokuvia säätää. Haudotaan ajatusta vielä tämä yö, mie siirryn yläpunkkaan jannen kainaloon nukkumaan kun ei oo eroottisempiakaan taipeita täällä tarjolla. Huomenna aion avautua ainakin aiheista italialainen ruoka ja italialaiset liikennemerkit. Nukkukaa hienosti, tsau (ciao).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti