lauantai 8. lokakuuta 2011

TK poissa kotoa, Masters Of Rock Cafe, Zlin, CZ

8.10.2011 Lauantai. Tätä kirjoitellaan kuljettajan vieressä autobahnilla keskellä yötä jossain akselilla Leipzig-Dresden-Praha-Brno-Zlin. Tuli nimittäin äkkilähtö Saksasta. Saksalainen kiertuemanagerimme Marcus, joka on muuten mahtavahko ukkeli, ni oli tehny meidän infoihin radikaalin laskennallisen virheen. Paperissa kerrottiin siirtymän mitaksi 240km, mutta onneks Painin brittikuski oli ynnännyt että tarkemmin laskettuna se olikin 560km. Siispä tankattiin muovikassillinen vodkulia messiin ja auto sekä poistuttiin nopeasti heti keikan jälkeen, sinne jäi goottipullukat itkemään idoliensa perään. Blogi saattaa sisältää värityskirjasijoittelua. Pain jäi vielä vetämään, tulkoot perässä, toivottavasti kuski ottaa tänään tuhlaajapojankin kyytiin. Suunnitelman mukaan ajellaan niin pitkälle kun Kapanen jaksaa ja sit aletaan köllimään jonkin yöhuoltamon pihalle. Mie kokeilen tuuriani ja poikaerotiikan uhallakin jaan petini mr Tölsän kanssa.

Herätys rekkaparkista Prahassa. Kolme tuntia laadukasta rekkamiesunta takana. Nyt ollaan saavutettu se maailman ääri jossa alkaa €urojen ja luottokorttien toimimattomuus. Nämä nälkäiset ja janoiset yön saalistajat jatkavat silti loputonta ristiretkeään. Äiti älä pelkää, kyllä pidän itsestä huolen, tädätätättärätätää tättärä jne... Arvatkaapa kun ylihuomenna on vapaapäivä joko Wienissä tai Munichissa tai sillä välillä, ni pikkusen kovasti on mietitty mitä sitä tehtäis. Tyylittömintä olis tietysti juoda itsensä johonkin discoon. Tyylikkäämpää taas olis mennä teemalla "Tornion Gynekologit im Zumba eller hot yoga", tätä lähdettäneen toteuttamaan mutta ensin vielä parin illan työt pois alta. Töistä puheen ollen on huomionarvoista myös se että huolimaton nainen Prahassa tekee töitä tien varressa lauantaiaamuisin jo klo 8, mie vaan satuin sivusilmällä sen huomaamaan. Ps. Prahan ja Brnon välisen motskaritien kunnon haluan kuvailla teille kolmella sanalla, halvin tarjous voitti.

Nyt kävi rakkaat lapset sillä lailla että venuen lisäksi löytyi myös kahvila jossa maksaa gin tonic 1,3€, tämä muutti illan kuvion tyystin. Tää kylä on kuulemma niin lähellä Slovakiaa ja niin köyhä ettei mikkään maksa oikein mittään. Käytettiin iltapäivän verran kahvilan palveluja erittäin mallikaasti mutta kun se rouva siellä anniskeli aina ginin eri astiassa kuin tonicin ni jouduttiin pirun pitkään istumaan ennen kuin nuo loppuivat yhtaikaa. Illan taiteellinen panos saattoi tämän johdosta kasvaa tai ei, nähtäväksi jää.

Ja vitut, tuhannen hengen mökki dänssi komiasti kätilöbiitin tahtiin ja bändi oli loistavassa vireessä. Kiivaimmat fanit oli tullu berliinistä saakka tansseihin. Nyt muutama sitso ja kuulumisenvaihdot parin tutun naaman kanssa. Sitten autoon nukkumaan ja toivoakseni herään huomenna itävallassa. Hyvvee yötä!

2 kommenttia: