keskiviikko 12. lokakuuta 2011

TK poissa kotoa, Dynamo, Zurich CH

12.10.2011 Keskiviikko. Yöllä ajeltiin Saksasta Itävallan läpi Sveitsiin. Lomamatkustajan näytteleminen ei tullissa pelannut, virkailijaneidon ensimmäiset sanat oli: "Das Band?". Rätti- ja levyosasto piti tullata ja ens yönä maasta poistuessa maksetaan myydyistä tuotteista paikallinen ALV, mun mielestä reilu peli. Paitsi eikös tämän pitäny olla jokin veroparatiisi.

Kuski hyytyi 40km ennen Zurichia ja jäätiin taas rekkaparkkiin makuupusseihin. Aamulla rykäistiin loppumatka cityyn ja ihan vahingossa osuttiin venuelle. Mie olin juur näppäilemässä iPadin naviin osoitetta, ni kuskin penkiltä kuului notta tässähän tämä. Koko päivä aikaa chillailuun koska oltiin niin ajoissa. Bobbyn ja Kapasen kanssa vippailtiin keskusta kahteen suuntaan halki ja onpa vaan ensikertalaisen sanottava että vitun hieno kaupunki. Ja kallis, gini ilman tonicia 15€, tonicin kanssa 25€, onneks oon Henkassa töissä ni on rahhoo. Toppatakin näin jonniin design-kaupan ikkunassa ja ostin pois, just nimenomaan kannattaa vaateostokset hoitaa Zurichissä jos on sitä rahhoo, vittu mikä uuno mie oon. Vieläkin jäi joutoaikaa joten lähetään samalla kokoonpanolla kiipeämään mäkeä toiseen suuntaan. Ni, seksikaupassa käytiin myös, kaikkee oli ja kallista nekin.

Takajalkahan siinä kipeytyi kun kukkuloilla käytiin, buranan ja gintonicin joutuu siihen ottamaan. Ihan kummallisia raitiovaunun ja hiihtohissin sekoituksia kulki siellä. Ei uskallettu astua kyytiin kun olis pitäny pummilla mennä. Ei nimittäin vieläkään kukaan meistä oo hoksannut kuinka päin se frangin kurssi kerrotaan, joten boikotoimme rahan käyttöä viimeiseen asti. Joka tapauksessa kaikki on siis joko kallista tai vitun kallista. Burger Kingissä oikein tuliset purilaiset käytiin että varmasti peräosastolla polttelis illalla. Kuljettajaosastolta hampurilaisravintolassa kuultua: "Chuck Norris meni Burger Kingiin, tilas Big Macin, ja sai sen."

Nää soundcheckit venyy täällä joka ilta, tänään meille jäi koko touhuun keisarilliset 26min aikaa ja siitäkin jokin sähkömiestä esittävä lokaali hahmo sössi puolet. Omia kytkentöjään viritti janeckyn pianoon ja sähköt hävis koko mökistä. Toisaalta ruotsalaisten ylipitkän soundcheckin aikaan kävin salaa niiden lämpimässä suihkussa, 7-1.

Semmonenkin omituisuus tässä on että kun ollaan EU:n ulkopuolella keikalla ni pitää muistaa piirtää teostoilmoitukset soitetuista biiseistä jo paikan päällä. Tarkkana poijat.

Huippukeikka oli, tätä varten oon pantannut skumppapulloo viikon matkalaukussa, nyt naukkaan sen pois poikkeen. Reilu 200 henkee oli vaan tullu meitä tsekkaamaan mutta savolaisbändille Sveitsissä pidän sitä kuitenkin saavutuksena. Hyvännäköinen, äänekäs, taitava ja aktiivinen yleisö oli. Joku hippa toi mulle oman bändinsä paidan lahjaks, koukkunokkasatanistibändiltä vaikutti se kuva siinä. Vittu että jäi hyvä mieli koko illasta, huhhuh.

Mie voisin muuttaa tänne Sveitsiin, sais olla ihan luvan kanssa maksamatta veroja. Ei enää vituttais että puliukot ja romanikerjäläiset käy sinun rahoillas hammaslääkärissä. Kyllä terveydenhuollosta ja koulutuksesta kuuluu sen maksaa joka niitä tarvitsee ja käyttää. Kirjastopalveluistakin maksaisin ihan mielellään.

Kyllä täällä Sveitsissä on joka juipilla hienompi auto kuin suomalaisella keskimäärin, tarkoittaa että niillä on varmaan muutkin fasiliteetit kohillaan. Kyllä ne ansaitsemansa varat on saatava itseensä käyttää eikä rantojen voittaja-aineksen loputtomaan hyssyttelyyn. Haistakaapa demarit vaikka paska, just alkoi hanee vituttamaan.

Me lähetään nyt tyrkkimään Alzhymerillä 315km tuosta alppien yli Italiaan, kolme seuraava keikkaa rykäistään saapasmaassa. Capricciosa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti