torstai 12. huhtikuuta 2012

H poissa kotoa, Kanarian saaret, Espanja 2/8

Lomapäiväkirja, To 5.4.2012
 
Aurinko nous just ja rouvalleni valmistin continental-aamupalan omin kätösin. Tähän aikaan aamusta lämpöä 21 astetta joten eipä toinna paitaa päällensä virittää kun terassilla tuon aterian nauttii. Enkä laita housujakaan, lomalla ei tarvii. Säätiedotuksen mukaan nyt sataa vettä, mut taivaalla ei kyl näy yhtään pilvee. Haistapa vaan forecan mummo siis iso paska, luotto meni sinulta.
 
Hirmuinen suunnittelu tässä on päällä että mitähän tekis kun mitään ei tarvii tehä. Tosi omituinen tilanne on Hanella se. Päätin siis että etsin jostain supermarketista kynsileikkurit ja leikkaan varpaista kynnet tänään. Se on tämän päivän homma, muuta en periaatteessa tee. Kyllä meikä elää reunalla nyt, huhhuh.
 
Syömistä on ja juomista pitänyt tämä päivä sisällään, auringossa maatessa lipsahti jokunen lonkeri ja pullollinen vodkulia burn-energiajuomalla, ei se oo turhaan teroitettu että pitää muistaa juoda paljon täällä. Akka tosin kurlas suurimman osan siitä vodkasta ja asettui nokosille sitten tuohon sohvalle. Yks kontillinen vaatteita osteltiin, eikä ees rouvalle kaikki, tuli niitä mullekin. Aina pitää muistaa ostaa turistirysistä niiden omia huumoripaitoja, ne kun huonon maun määrällään yleensä saavuttavat jo hyvän huumorin rajan. Mie ostin paidan joka kertoo oikein hyvin minun ja rouvani ensimmäisen yhteisen loman sisällöstä. Nyt iltarientoon ainakin syömään ja varmaan jokunen leninki on pakko ostaa kulkiessaan, luulen.

Päivän kiintiö käsilaukkuja ja vaatekappaleita on nyt osteltu, positiivista siinä oli se että joka ostoksen jälkeen sai käydä sen kunniaksi drinkillä. Juuri tulleen tiedon mukaan vielä yks tänään nähty laukku on pakko käydä huomenna ostamassa, käypi mulle jos siitä palkinnoks GT tipahtaa. Nyt nukkumaan äkkiä, alkaa olla jo pieni hönö päällä. Ovelia suunnitelmia on mielessä minulla lähipäiviksi... Buenos noches!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti