lauantai 14. huhtikuuta 2012

H poissa kotoa, Kanarian saaret, Espanja 5/8

Lomapäiväkirja, olisko sunnuntai?

Huhhuh, tais olla pienet kihlajaiset eilen. Iskelmäradion baarissa rouvain lauloi koko karaokevihkon läpi ja mie otin kossubattereja samaan rytmiin. Sieltä Turbo Pubiin, muistivat vielä lärvin viime kerralta, toivottavasti positiivisessa mielessä. Itse asiassa olin jo varmaan yhen vodkapullon ajan hengaillut siinä naapuriravintolassa ja kuvitellut olleeni Turbo Pubissa kunnes minut oli ystävällisesti ohjattu oikeaan baariin. Se on vissiin saaren ainoo hevibaari, staminaa ja turmiksia ne siellä vuorotellen pyytelemättä soitti. Suomipoika, heavy metal, sitä ne kovasti toisteli.
 
Jukalle varoittelin eilen puhelimessa että olkaa varovaisia koska ne muhamettilaiset siellä Egyptissä ovat kaikki rosvoja. Luonnollisesti ne oli sit saman tien yöllä ryöstetty. Siinä nyt ei sinänsä mitään ihmeellistä, mut ne oli ryöstetty vielä toisen kerran samana yönä. Eikö noita vitun paviaaneja ja sitä niiden naurettavaa "uskontoa" sais oikeesti kitkettyä  maapallolta jotenkin. Ja näillä paskapäillä on kuulemma ydinpommikin vielä, ei saatana? Helevetin hyviä rantatontteja saatais sitten tuonne pohjoiseen Afrikkaan ihan oikeille ihmisille?Täälläkään noilla marokkolaisilla ei oo mitään muuta virkaa ku myydä paskoja aurinkolaseja ja kamelinpaskasta käärittyä ganjaa, ei niiden kyvyt vaan muuhun riitä. Suomipoika, hash hash, ai suatana? Bensan hintakin laskis kun sais nuo paskiaiset veke ravintoketjusta. Kuolisivat pois, hyödyttömät hylkiöt! Vittu että alkoikin vituttaa, hirvee olo muutenkin, loivennan ainakin yhellä lonkerilla nyt heti.
 
Petra lähti aamuhönössään hakemaan taksilla aamupalaa McDonaldsilta, vituiks meni kun kiinni oli se. Ihan humalassa oli tuo akka vielä, mut kaks muovikassillista se toi hampurilaisentekotarpeita lähikaupasta, varmaan kuutta erilaista majoneesiakin tuli. Hyvin tuli niistä kaks hampurilaista, oikein herkullisia.
 
Koko päivä sit maattiin selällään, vettäkin satoi ni samapa tuo. Kyllä lomalla saa välillä krapulassa maatakin. Ostin uudet New Rockit, ne on kengät jos joku ei tiedä. Ne on violetit ja niissä on hämähäkkikuosi. Täältä tähän, olkoon huominen parempi päivä. Fak.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti