torstai 19. marraskuuta 2015

Hane matkoilla, elokuu 2015, day 5, Hollywood

Day 5 Hollywood

Tämä on surullinen päivä. Koskaan ei oo aiemmin tullut autovuokraamossa itku. Edellisen kerran tuli itku keväällä mutsin hautajaisissa. Tänä aamuna tuli kun Bumblebee piti palauttaa. Se oli ihana vehje. Itekseen kun kävin sen palauttamassa ni pikkuisen piti vaimolta salaa käydä yhellä isolla parkkipaikalla suttuuttamassa. Se oli ihana vehje. Tämä on myös kuuma päivä, viikon kuumin. Aamulla ysiltä näytti jo 36 astetta, paikallisetkin on sitä mieltä että merkillisen hottia eikä aivan normaalia. Ei tuolla pysty menemään jalan mihinkään, kadulla on aivan liian kuuma, kadulla on kuuma, kadulla on kuumaaaaa. Ilmastoitu auto olis pakko olla. Pitkäänköhän pitäis itselleen tätä hokea että sais luvan hakea Bumblebeen takaisin.
Laitoin vaimon altaaseen ja aloin itse altaan reunalla töihin. Töiden suhteen tänään oli LeBonk-päivä. Käsittelin metrin verran erilaisia meilejä. Kuittasin melko isolla summalla esiintymislaskuja maksuun. Päivittelin baarin sivut ajan tasalle. Laitoin uusia tapahtumia Tikettiin myyntiin. Yhden kiinnostavan klubin kanssa neuvottelut loksahtivat eteenpäin. Erään räppärinkin sain viimein buukattua keikalle loppuvuoteen. Semmoista se on ohjelmapäällikön arki. Mutta kätevää koska sen työn voi tehdä tästä altaan reunalta käsin, nettiyhteyden se vain vaatii, ilman sitä ei tuu mistään mittään. Huomenna olis Henkka-päivä mut ei taida huomisessa lentokoneessa olla nettikytkyä. Ei ollu Norwegianissakaan atlantin yli tultaessa vaikka etukäteen haaveilin, kuulemma vain euroopan lennoilla on niilläkin.
Aamulla jatketaan seuraavaan osavaltioon ja herätys on 3.30. Ukrainalainen taksikuski Viktor on jo tilattu aamuneljäksi ovelle. Homma on enemmän kuin hallussa. Tänään oli tarkoitus syödä jotain ihan oikeeta liharuokaa lautaselta, mut jotenkin tuo helle on vienyt nälän eikä tuolla pysty muutenkaan kävelemään kuin just ja just naapurimarketiin. Marketin väiski on hoitanu semmoisia tuoreita hedelmämix-kulhoja sinne myyntiin. Saatanan hyviä erilaisia meloneja ja ananaksia se on niihin sekoitellut, voisin elää melkein niillä pelkästään. Ja oli se myös käärinyt kanaa wräppiin erilaisilla sooseilla, helvetin hyvät mavut löytyi niissäkin, ihan erilaiset ku helsingin rautatieaseman mäkin wrapeissa.
EUROJACKPOT-päivä, 31 miljoonaa tarjouksessa, nyt nasahtaa. Perjantain huomaa myös siitä että hotelli alkaa täyttymään. Yläkerran kaksiossa alkaa kuhina. Minun laskujeni mukaan sinne on nyt mennyt sisään kaksi meksikolaista pariskuntaa, molempien pariskuntien molemmat vanhemmat ja noiden kaikkien noin kaikki lapset. Hirveä huuto ja mekkala kuuluu sieltä 30 neliön hotellihuoneesta, nuorisojaosto möykkää altaassa rikkoen ainakin seitsemää noista kymmenestä kieltotaulusta. Pilvi pöllähtää niin pahasti ettei eteensä nää enää, varmaan lääketieteellisiin tarkoituksiin. Henkilökunta ei uskalla niille käydä sanomassa mitään koska perheenisällä on ihan varmasti mutka housussa. Eikä tietenkään voi sanoa siksikään että kohteen erivärinen nahka oikeuttaa rasistikorttiin, se nyt on vaan saatana kaikkien suvaittava. Väkisinkin tulee mieleen yks kotimainen vähemmistö noiden käyttäytymisestä mut eipä puhuta ääneen koska ei saa koska rasisti. Anteeks nyt joka vitun suvakille ketä loukkasin sanomalla ääneen. Takaisin asiaan, eli siis eipä vituta yhtään lähteä huomenna pois ku noi häiriköt tuli. Oonko minä nyt rasisti kun lähen? Vai pitäiskö minun vaan hammasta purren kestää niitä ja hyssytellä vaimoa että tosi mukavaa meillä täällä nyt on eikä nuo häiritse meidän elämää yhtään, minulla ihan muuten vaan on tuo 911 tässä luurissa valmiiks näppäilty? Joo, rasisti. Hyssytellä pittää ettei olis.
Nyt vaikeni yläkerta hetkeksi, tuolla yläpuolella pörräävällä poliisikopterilla saattaa tietty olla myötävaikutus siihen että meksikolaiset maastoutuivat. Mä alettiin taktisesti päiväunille jos vaikka käy niin että yläkerran väki pistää ticoticoa koko ens yön. Vaimolla venyi päiväunet yöuniks samoilla tulilla, mie katoin paikallisten vaaliväittelyä ja minulle kirkastui kristallin lailla kenen joukoissa seisoisin amerikkalaisena. Donald Trumpin. Tuo Hillary on kyllä niin hissukka ja vässykkä eikä osaa perustella mitään kantojaan ja nuo sen näkökannatkin on ihan vitun vammaisia. Suomen demareihin sopis ku nyrkki persiiseen hyssälän ja urpilaisen jatkoksi. Kylläpäs alkoi vituttamaan tuokin. Nyt nukkumaan, kohta soi kello. Tänään en ostanut T-paitaa. GN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti