lauantai 23. maaliskuuta 2019

Hane matkoilla, maaliskuu 2019, day 4, Vosselaar, Belgia

2.3. Biebob, Vosselaar BEL

Belgian venuelle päästään sisään vasta klo 12 ja kun matkaa ei ollut kuin 3 tuntia ni vietettiin sitten yö yhen Esson pihassa tuossa moottoritien varressa. Ehkä Hollannissa, ehkä Belgiassa, en tiijä sitä. Se oli kuitenkin Johnilta hyvä ratkaisu koska Esso palveli meitä 24h eikä näin ollen tänä aamuna tullu kellään paska housuun. Essolta siirryttiin Biebopin ovelle täsmällisesti ja traileri tyhjentyi baariin jo kokemuksella. Aamiainen on laitettu tarjolle ja ihan hyvältä se näyttää. Aamiaisen taso on Saksasta poistumisen jälkeen laskenut excelentistä luxuksen kautta normaaliksi. Kokeneemmat veijarit väittää että pariisissa ne fasiliteetit vasta meneekin sitten suomessa totutulle tasolle. Älkää nyt ymmärtäkö etteikö suomessakin sais hyvää kohtelua ja isoja pukuhuoneita. Kyllä saa, mutta ei joka paikassa (,kuten saksassa tuntuu olevan).

                              

Mulla ei oo mittään hajua minkä kokoinen kylä on Vosselaar, mutta suht iso venue on loppuunmyyty jo ennakosta vaikka tämä on useamman kilometrin päässä ytimestä. Pukuhuoneet sijaitsevat lavan alla ja niissä on ihan saatanan kylmä. Tunnelma ja tuoksu on muutenkin kuten perunakellarissa. Näin päiväsaikaan venuella tulee käyttää vain yleisölle tarkoitettuja vessoja, pukuhuoneiden vessojen lukitukset avataan vasta kun itse klubi aukeaa. Kuulostaa alkuun vähän oudolta mutta kun se lukittu vessa avattiin ja WC-istuin/järjestelmä nähtiin niin selvyys lankesi asiaan. Siitä pöntöstä lähtee noin peukalon paksuinen ”viemäri” ja suoraan ylöspäin. Näin ollen tuotteen pitää olla melko liukasta ripulia että se siitä pöntöstä katoaa. Jäykemmällä tuotoksella tukos on saletti. Ihan pelottaa minkälaiset on pariisin rokkiluolan saniteettitilat huomenna.

                            

En oo käyny Belgiassa aiemmin. Listallani Belgia ottaa järjestysnumeron 37 niistä valtioista missä olen saanut käydä. Siksipä lienee pakko käydä parin tunnin kävelyllä ihailemassa seutua. Äsken ei satanut vettä, nyt sataa. Ootan 10 minuuttia, sade loppuu. Otan riskin ja lähden. Sama sykli kuitenkin jatkuu ja sadetta tulee 10 minuutin jaksoilla. Sama se, kyllä Belgiaa pitää nyt nähdä vähän muutenkin kuin bussin ruudusta. Mukavan näköistä ja ihan älyttömän siistiä. Pyöräilijöitä on ihan vitusti eivätkä ne väistele ketään täälläkään, kellojaan vain soittelevat. En minä kyllä odottanutkaan että just belgiassa he olisivat yhtään viisaampia kuin muuallakaan. Jonkin pienen puiston löysin ja siellä oli jokin kummallinen ja pikkuruinen jumalanpalvomismaja. Siellä paloi kynttilät sisällä, minä kävin siinä ovella kaikki synnit tunnustamassa. Minun elämässä niitä ei oo kyllä juurikaan ollu viime aikoina mutta onpahan nyt varmuudeks kuitattu.

                                         

Showhomma meni tänään ihan buttoniin, yhtye oli taas yhen pykälän paremmassa iskussa kuin eilen. Tai sitten yleisö vaan oli pykälän verran enemmän humalassa kuin eilen. Joka tapauksessa me ymmärsimme toisiamme taas paremmin kuin koskaan.  Tai ainakin se siltä tuntui ja se on pääasia. Tällä menolla ei olla muuten tulossa enää takaisin kotiin. Väkisinkin ens viikolla pitää tulla jokin takapakki tähän leuhotukseen.


No niin, ettei totuus unohtuis ni aletaan pakkaamaan traileria vaikka ei meijän siinä juuri kuuluiskaan olla mukana sotkemassa. Bus call klo 01 ja melko iso osa ryhmästä kerkesi vielä käymään pubissakin ennen sitä.

                                        

Tästä yöstä tai oikeastaan aamusta Pariisissa on tulossa järjestelyiltään hieman outo, mutta eipä mennä asioiden edelle vaan mennään linja-auton yläkertaan nukkumaan. Pubista tullut osasto jatkaa bailausta bussin alakerrassa. Klamydia soi loungessa helvetin lujaa ja yhteislaulu raikaa. Oliskohan tämä nyt jo neljäs yö kun Vaasan punkkareiden tahtiin mennään unten maille. Tämä piti mainita siksi että tiedän ainakin kahden Klamydia-muusikon lukevan tätä blogia. Öitä saatana!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti