perjantai 7. helmikuuta 2020

Hane matkoilla, lokakuu 2019, day 2, Agia Napa, Kypros

Ti 15.10. Agia Napa, Kypros

Kyllä nukutti komeesti kun se eilinen herätys oli niin inhimillittömän aikainen, nyt posoteltiin ihan seitsemään saakka ja sit tarkisteltiin aamupala. Aamiaisen laatu on perushyvä eikä täällä oikein yllättä mikään muukaan. Tuo edellinen tahtoo sanoa sitä että kaikki muu on hyvin mutta ökyrikkaat venäläiset ne ei osaa käyttäytyä täälläkään. Kuten olen jo aiemminkin luennoinut niin he keräävät pöydän täyteen ruokaa, syövät siitä noin 10% ja loput heitellään lattialle ja sitten kyykytetään henkilökuntaa. Ennen poistumista kuitenkin buffetista kerätään muovipusseihin, siis ei kääritä mihinkään lautasliinoihin vaan oikeesti kerätään isoihin muovipusseihin kuivattuja taateleita, gluteenittomia kakkuja, pekonia jne jne ja sit poistutaan kassien kanssa huoneisiin. En oikein ymmärrä miksi näin koska heillä näyttää olevan kuitenkin kaikilla jotkin all inclusive-rannekkeet joilla sais niitä kaakkuja napsia anyway sieltä 24/7. Jospa niiden täytyy viedä niitä taateleita kotiin tuliaisina ja voinappeja näkyy menevän myös. Ehkäpä ökyrikkaus olikin vain kulissi. Kävin vittuillessaan jo ilmiantamassa vuoropäällikölle yhen taatelinkerääjämamman niin hän sanoi että nou can do, they are from russia, they believe they own everything.


Aamutuimaan täytyy tehdä pikkuisen töitä, olen yrittäjä joten minulle ei kukaan myönnä lomaa ikinä mistään. Omatunto jo hieman kolkuttelee kun pidin eilen ihan kokonaan välipäivän yhtyeen verkkokaupan ylläpidosta. Se tehtävä on vähän niinku langetettu minulle ja sakulle ja voi herranen aika mikä savotta siellä olikaan odottamassa kun tietokoneen avasin. Ainakin kolmella ihmisellä oli maailmanloppu aivan käsillä kun heidän tilauksiinsa ei ollut tullut vahvistuksia tai paitakokokyselyihin ei saatu vastausta sillä sekunnilla. Hallitsin mieleni ja vastasin tyynesti että se on kuulkaa lapsukaiset nyt sillai että fanituoteosaston henkilökunta on parhaillaan tyky-kännissä välimerellä kotvasen aikaa ja teidän on vaan pärjättävä sen maailmanloppunne kanssa vielä hetki. Olen zen.


Autoilu alkaa taas sujumaan jo melkein luonnostaan vasemmanpuoleisesti, pitää vaan muistaa käydä joka päivä ajelulla että pysyy homma veressä. Onnettomuustilastoissa Kypros on ollu iät ja ajat euroopan top kolmosessa, enkä ihmettele koska liikenteen yleisilme on kovin riehakas. Tänään pitää ostaa paita, se ainoa mikä on mukana ja päällä on nimittäin päässyt likaantumaan. Useamman paidan vieminen ulkomaahan on kovin hölmöä koska niitä tulee sieltä ostettua kuitenkin. Hyvä taktiikka on lähteä matkalle tyhjällä laukulla ja tulla pois täydellä. Itse asiassa vielä helpommalla pääse kun ostaa sen laukunkin vasta sieltä kohteestaan. Ostin ananaspaidan, se on kivasti juntihko ja sopii siksi minulle. Tänään valtisin lounaaksi sea bassin, en just muista mikä hän on suomeksi mutta googlettakaa itse. Oli erittäin hyvä suolat ja maut sekä miellyttävän vähän piikkejä. Kyljessä oli oikein hyvää riisiä. Pään annoin kissalle joka kulki ohi.


Käytiin tutkimassa tuo huvipuiston tarjonta vähän lähempää. Siellä oli hitokseen paljon muutakin kuin maailmanpyörä ja homolinko. Paljon oli niitä perusvitkuttimia jotka heiluu liian moneen ulottuvuuteen ja saavat itseltä savirauhasen sekaisin. Pois ne minusta vaikka sukulaiset yllyttää. Maailmanpyörään menen huomenna ja tuohon varsin villin oloiseen vuoristorataan myös jos saan etupenkin. Vauhti kiehtoo minua kunhan se tapahtuu pääasiassa suurin piirtein yhteen suuntaan eikä kieputa elimiä holtittomasti, vuoristorata on siksi hyvä. Korkeus kiehtoo aina myös ja maailmanpyörä on helpotus siihen.


Iltapalana meillä on tänään alkoholia muutamassa eri muodossa. Niitä nautitaan lähisataman moloravintolassa. Siellä on hyvä fengshui ja sen oikea nimi on Molos. Otin anopin matkalle mukaan siks että se on minun paras skumpanjuontikaveri. Tätä nykyä ollaan kyllä ihan yhtä paskoja kumpikin tuossa alkoholinkäytössä. Pari mukia ja nukkumaan, kokeillaan vaikka huomenna uusiks. Oispa nuori ja jaksaispa bailata. 


Taas meni se sama kulkue tuota pääkatua, aamulla pitää muistaa googlettaa mikä se on. Good Night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti