tiistai 18. helmikuuta 2020

Hane matkoilla, lokakuu 2019, day 9, Agia Napa, Kypros

Ti 22.10. Agia Napa, Kypros

No niin, nyt on krapula. Ei oo kummoinen mutta on kuitenkin. Semmoinen just ärsyttävä mitä ei kannata korjailla. Sillä se tulee millä se on lähtenykin. Sukulaiset on lähössä rannalle aurinkoon makaamaan ja kyselevät mukaansa. Enhän minä nyt voi lainkaan tuohon suostua. Minähän kuolisin sinne. Minä valehtelen että mulla on niin paljon töitä että en kerkee mukaan. Eikä tuo ollu edes pahasti valehdeltu koska kyllä minulla niitä tuossa rästissä on, mutta en minä niitä aio nyt tehdä. En pysty. Ilmastointi asentoon 20° ja raato asentoon 'lepo'. 

 

Jäi kertomatta Jorgoksen raportti siitä eilisestä paatista. Sehän oli nääs F1-legenda Niki Laudan entinen vene. Sen vehkeen historia meni jotensakin niin että Niki Lauda oli teettänyt sen veneen itselleen Englannissa vuonna 2004. Se oli maksanut siitä jo käsirahaa 30 000 puntaa mut sitten kun alus valmistui ja Niki oli sen nähny ni se oli vaan sanonu että not fancy enough for me ja jättäny lunastamatta sen. Tää kyseinen varustamo oli sit ulkoiluttanu sitä venettä pari vuotta messuilla ympäri eurooppaa kunnes Jorgos sen osti pois ja ajeli tuolta gibraltarin kautta Kyprokselle. Hieno tarina, oli totta tai ei.
 

Läheiset tulivat rannalta onnistuneesti just siihen aikaan kun alkoi nälkä tulla jo vähän itselle myös. Ehdottelivat että jos lähettäis porsastelemaan jotain kunnon liharuokaa ja ihan antaumuksella. Olivat vissiin yhdessä tuumin siellä rannalla hoksanneet että taitaa olla hanella pikku rapsakka.

 

Hirveen hyvä ja suolainen illallinen aiheutti erittäin voimakkaan tyytyväisyyden tunteen ja nyt tämän päätteksi vain hotelliin seljälleen ja Viaplaysta pyörimään viime lauantain Black List -jakso joka on jostain kumman syystä unohtunut katsoa. Tämä oli välipäivä, se on aina se pääpäivästä seuraava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti