torstai 12. huhtikuuta 2012

H poissa kotoa, Kanarian saaret, Espanja 1/8

Lomapäiväkirja, Keskiviikko 4.4.2012. 

Rouvan kanssa oli tarkoitus lähteä äkkilähdöllä lämpöiseen, ihan buttoniin ei suunnitelmat kuitenkaan menny. Mulla oli haaveena löytää äkkilähtö Mexicoon ja Petralla mielessä oli Thaimaa. Liian pitkään venailtiin eikä noita sit enää tärpännyt. Kap Verde olis vielä kiinnostanut paljon, mut nekin lähdöt meni joillekin ryssille vielä kalkkiviivoilla kun Hannu jäi haaveilemaan. Paskan vittu, Egyptiin tai Tunisiaan en suostunut enää lähtemään, kurjuuttaa näkee Kuopiossakin jos oikeesti haluaa. Ainoa oikea ratkaisu lienee siis Las Palmas, kyllä, sinne!
 
Muutaman kerran oon siellä käyny joten opasta ei enää tarvii. Discot on tiedossa ja tivolit. Harmittaa vaan kun ei natsannu nuo muut vaihtoehdot, oon vähän pitänyt periaatteena että aina pitäis mennä jonnekin missä ei oo aiemmin käyny. Nyt tuolle periaatteelle joutui paskat taas haistattamaan, mut jonnekin oli vaan päästävä. Neljältä herätys, viideltä kentälle, kuudelta check-in ja seittemältä koneeseen. Kanarian aikaan ollaan vielä aamupäivällä perillä, tosiaikaa kello kyllä on silloin jo liki kaks.
 
YleX pyysi multa uusille nettisivuilleen kuvablogia aiheella "artistin arkipäivä", sama kai tuo on rykäistä tässä ohessa, laitan linkin siitä sit joskus tähän. Pyysivät 10 kuvaa yhden päivän ajalta mun normaalista arkirutiinista kuvateksteineen. Kanarian reissut voin jo mielestäni rutiiniksi laskea.
 
"Koneen vasemmalla puolella avautuu aurinkoinen näkymä kauniiseen Pariisin...", no ihan vitun sama kun mie istun oikeella puolella ja täällä on vain pilvee, siis tuolla koneen ulkopuolella. No entäs tuo elokuvatarjonta, se on muuten persiistä, taas. "Ensimmäisenä elokuvana näytämme Jim Carreyn komedian joku vitun nuija." Miks? Minkä takia maailman paskimman näyttelijän leffa just minun lennolla? Tuo on just tasan yhden ilmeen näyttelijä eli siis ei oikeestaan sanan varsinaisessa merkityksessä näyttelijä ollenkaan. Se on se yks ja sama ilme tai sit ei ollenkaan. Kuolla joutais mokoma kiusanhenki. Hyi vittu, nyt sitä lonkeria mulle just.
 
Toinen leffa vaikuttaa jo heti hyvältä, jokin mr Bean-pätkä on tulossa. Jespätijes, eiku ei, voi vittu, se on piirretty. Miks nyt kun olis tarjolla yks maailman parhaista ja ilmeikkäimmistä näyttelijöistä, ni leffa tarjoillaankin piirrettynä? Ai suatana, sen edellisen apinan olisin saattanut piirrettynä sormien läpi hyväksyäkin.

Pitäkööt leffansa, on tässä muutakin tekemistä. Huumorihomo kuulutti just radiossa että pirtupiironki lähtee liikenteeseen. Hauska ilmaisu, hymähdin. Ilmoitti myös että kun ollaan jo Espanjan päällä niin voitte unohtaa lumikolat ja tilata kärrystä vaikka viskikolat. Jälkimmäisen luokittelen jo puujalkaosastoon enkä hymähdä. Ennustava tekstinsyöttö yrittää ehdottaa hypähtämistä koko ajan hymähtämisen sijaan, en tee sitäkään. Ja saan sanoa stuerttia homoks koska se ilmiselvästikin on. Kaikki ne on, paitsi yks Sape, mie tunnen sen, se on vissiin maailman ainoo heterostuertti.
 
Lissabon jäi oikealle, kävin tupakalla sen kunniaksi. Muistakaapa lapsukaiset että lentokoneessa saa tupakoida vain WC: ssä ja sielläkin mielummin sähkötupakkaa. Jos siellä on seinillä jotain pelottelutarroja hälyttimistä ni älkää uskoko, paljon on maailmassa asioita joita vaan ei kannata uskoa. Toinen samanlainen suuri kusetus on tuo ydinvoiman vastustaminen, se nyt kuitenkin on todistetusti se vähiten luontoa tuhoava tyyli tehdä energiaa. Muistakaapa siis mussukat, ydinvoima on järkevintä ja lentokoneiden vessoissa ei ole savuhälyttimiä.
 
Seitan sentään, perillä ollaan eikä täällä oo mikään muuttunu mikskään. Ihan lotolla liipasin meille netistä apartomentoksen ja meni paremmin kuin lotto yleensä. Nimittäin luxusvehe on tämä asunto, kaks kerrosta ja järvi ihan rannassa. Eli helevetinmoinen puutarha ja uima-allas heti ulko-ovella, allasbaarikin ihan loogisesti. Nettikin pelaa halvemmin kuin viimeks, unohtui nimittäin se data roaming silloin päälle ja viikko maksoi 620€!!!
 
Nykäsen Matin ja Jopen baarissa oli vaihtunut omistaja, mut kossua siellä oli edelleen listalla ja Turun sinappia. Koffin lonkeroa saa suunnilleen joka supermarketista nykyään, hienoo kehitystä. Muuten sama meininki, ei tarvinnut taaskaan kaupustelijalle suutaan avata kun se jo tervehti: "suomipoika, hullu poika! Huva tutto, jees jees!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti