tiistai 9. heinäkuuta 2013

TK poissa kotoa, Tuska-klubi @ Circus HKI

Tuska-klubi, Circus HKI
Kesän ainoa sisäkeikka Tuskan jatkoklubilla Circusissa. Mukaan saatiin lämppäriks ihan vitun kova Shade Empire. Se on Kuopiosta, ni totta kai se toimii. Niiltä tuli just uus levy ja voihan vittu että se toimiikin. Mukavan matkan päässä oli keikka, himasta 400m potkulaudalla loivaa alaviistoa ja olin perillä, tämmöseen tottuis ihan mielellään. Pojat työnteli mukavan lämpöisellä transporterilla Kuopiosta, niillä ei ollu yhtään niin positiivinen ätmös.


Circus. Ensimmäistä kertaa me täällä ollaan keikalla. Kerran oon täällä aiemmin käyny vieraana Apulannan 20V-bileissä. Silloin oli ihan saatanan kuuma sisällä, ja niin on nytkin vaikka ravintola on vielä tyhjä. Ravintoloitsijana huollattaisin ilmastoinnin. Kokoonpanona meillä on tällä kertaa aivan perusmiehistö lukuun ottamatta miksaajaa. Tegelman on perinteisesti ylipäällikkönä Kuopion Wiinijuhlilla ja värväsi meille töihin Häivälän Villen tuolta Sonata Arctican monitoriosastolta. Hyväksi mieheksi osoittautui Ville, toisaalta se on tuon Circuksen talonmiehenä päivätöikseen ni ihmehän se olis ollutkin jos ei olis homma niin luontevasti pelannut. Monitoreissa meillä oli niin ikään talonmies, Barska. Vitun hyvät sundit teki kyllä lavalle, näin se pitäis aina toimiakin tää bisnes. Normaali yhen biisin soundcheck venytettiin Villen mieliks 1,5 biisiin, se halus enskertalaisena tehdä oikein taidetta tästä paskasta.

Keikka on vasta puolen yön jälkeen joten piipahdettiin Rydin ja Anteron kanssa meikälle saunomaan. Partsilla otettiin parit lonkerit ja kuunneltiin ku Rammstein paukutteli tuossa rantsussa. Aika riensi Rammsteinin tahtiin ja yhtäkkiä havahduttiin että tunnin päästä olis keikka ja tässä vielä arvotaan munasillaan parvekkeella. Nyt matkaan ja vikkelään.

Jumangega, täällähän on mökki täynnä ja jono yltää keskelle narinkkatoria. Portsari sanoi että tuhat henkee on sisällä, eipä huono. Shade Empire veteli vielä lavalla eli ihan hyvin kerettiin, nyt vaan äkkiä huulipunat tauluun ja jännityksenestolonkeri tai kaksi myös.

Saatana soikoon että olikin mukava vetää noin isolle yleisölle. Viimosissa biiseissä meinas tulla ihan kylmiä väreitä ku koko sali lauloi kertsejä mukana. Vittu että on mukava laji tämä. Lämppäribändistä Hurja-Harju tuli vetämään teurastajan ni ei tarvinnu minun tällä kertaa, Raaka Pee sähläs sen aikaa Bobin keihäillä, hyvä meno. MarkkasTuskaJouni kävi keikan jälkeen kyselemässä heimoveljiltä kuulumisia, tai siis savolaisittain viinaa pummaamassa kuitenkin, ja taidettiin päättää ens kesän Tuskan päälavakeikasta noin periaatteellisella tasolla. Vai olinko väärässä, Jouni? Humalassa olin ainakin. Longtimenousii-tuttuja oli Göteborgista asti tullu morjastelemaan ja olipahan muutama mummo entiseltä työpaikalta Kuopiostakin. Nyt hannu kotiin nukkumaan ja muut poijat Pasilan Vaakunaan pötkölleen. Kivaa oli.

Havahduin muuten yks päivä facebookseinälläni hieman pelottavaan juttuun. Joku Chileläinen muija (TK-fani) oli poustannu sinne läjän kuvia kun hänen poikaystävänsä oli tatuoitavana. Koska aihe minua kiinnosti ni avasin albumin tutkiakseni tarkemmin onko hippi hienojakin tarroja hakkuuttanut. Purkka pysähtyi hannun poskessa kun näin ne kuvat, se saatanan hippi oli kopioinu minun kännitatuoinnit ihan yks yhteen, koko saatanan vasurinsa oli piikannut minun kuvien mukaan. Siellä näkyi sen tattoo-artistin pöydällä printattuja kuvia meikän vasemmasta etukäpälästä. Tavallaan tuosta kai kuuluis olla otettu, mutta hieman weird-juttu tää on. Jos se asuis lähempänä ni hakisin sille lähestymiskiellon. Onneks asuu Chilessä. Pelottavaa.


Viime viikon kontrollissa lääkäri päätti lisätä syötävien pillereiden määrää toistaiseksi, varmaan ihan järkevä päätös vuodenaika huomioon ottaen mut kohta ei mahu jogurttiin enää mysliä ollenkaan?!? Seuraavana Pioneerifestivaali, jännää, tapasin siellä vaimoni kaks vuotta sitten. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti