maanantai 12. joulukuuta 2011

H poissa kotoa, Philadelphia PA, day 2

8.12.2011 Torstai. Philadelphia PA. Viime yönä siis ajeltiin JFK International Airportilta New Yorkista suorilla Philadelphiaan ja nukkumaan hotelliin jonka nimi oli muistaakseni Boutique Hotel, ihan saatanan hyvä ja kohtelias palvelu yötä päivää. Mie yllätyin oikein. Nukutti tosin ihan päin vittua ja outoja unia näytti. Hotellin ikkunaa ei saanu kiinni ja tummaihoiset tappeli ikkunan alla keskellä yötä. Eipä mittään, aamukävelylle hyvissä ajoin. Isoja on kerroshökkelit, piti niistä kuvia otella, niin isoja olivat.

Yks nyrkkeilyelokuva on kuvattu täällä ja kävin tsekkaamassa ne portaat missä se huusi jotain legendaarista mitä mie en tosin muista. Ja vitut se mitään siinä sit ees huutanu kuten tästä linkistä selviää! Patsas oli kuitenkin siitä ukosta veistetty siihen viereen ja jalanjäljetkin oli valettu rappusiin. Sinänsä hauskaa että Hanen tennareissa oli just sama pohjakuviointi kuin Rockylla. Sen kengännumero vaan oli ehkä 42 minun nelikymppistä käpälääni vastaan.Nyt mennään pyörähtämään yhen suomalaisen jääkiekkoilijan kämpillä ja mennään illemalla kattomaan sen peliä (Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins), eilen ne oli voittanu ainakin. Se asuu tuolla Haddonfieldissä New Jerseyssä, Tony Sopranon huudeilla. Ihan mukava nelikerroksinen hökötys on sillä siellä. Kaljat tarjos, en juonu. Omituinen kaupunki oli Haddonfield, viinaa ei myydä koko kaupungissa. Ravintolaan saa viedä oman pullon mutta ne perii siitä avausmaksun. Hölömöjä.

Eilen muuten ajettiin Camdenin läpi vahingossa. Se on koko ameriikan väkivaltaisin kaupunginosa tilastojen mukaan ja kuulemma maailman toisiks kuolettavin lähiö asua. Yle Teemalta tuli kuukausi tai pari sitten dokkarikin siitä, oikeesti pikkusen pelotti siellä. Onneks meidän vuokra-auto on semmosta räppineekereiden drive by shooting-mallia ni ei kummempiin ongelmiin jouduttu. Päät alhaalla vaan ajettiin ja lujaa. Äsken tuli telkkarista paikallisuutiset ja Camdenissa oli tehty eilen illalla vuoden 48. ihmistappo ampumalla? Mitä vittua? Kyllä, rynnäkkökiväärillä yks tapettu ja 3 haavoitettu. Ja hallille mennessähän navigaattori ohjas meidät taas sen alueen läpi, vahingossa. Menomesta on se, huomenna sinne heti uusiks.Niin joo, lätkäpelissä käytiin ja omat voitti. Puitteet NHL:ssä on melkomoiset verrattuna Niiralan Monttuun, uskotteko häh? Pelin jälkeen käytiin heidän "bäkkärillään" ja sit kaupungilla syömässä jääkiekkoukkojen kanssa ja muut otti kaljoo, minä en. Mukavia ukkoja olivat koko porukka, meidän organisaation lisäksi Flyersistä lähti mukaan Kimmo, Scott Hartnell, Claude Giroux ja James van Riemsdyk. Poijat jäi vielä baariin, mie aattelin hotellissa alkaa kääntämään tämän unirytmin napeilla kun ei tunnu ilmankaan onnistuvan.


Pelissä muuten sattui pari outoa asiaa, ensikkäin näin livenä kun musta ukko teki maalin NHL:ssä ja toiseks, Flyers oli 5-3 alivoimalla kun niiden hyökkääjältä katkes maila. Sit Kimmo yritti purkua ja siltäkin katkes maila ja nyt niillä oli enää yks ehjä keppi vastustajan viittä vastaan eikä Penguins silti saanut maalia. Johtunee tietty siitä että siellä oli yks kuopiolainen puolustuksessa. Vaihdon jälkeen Kimmon pakkipari oli kysyny että mikäs juttu tuo oli? Oliko se sovittu temppu? Olisko hänenkin pitäny vielä heittää maila veke? Hauska matsi ja mukavaa oli. Aamulla aikaisin takas New Yorkiin, tsaui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti