tiistai 28. tammikuuta 2014

Hane matkoilla, Kuuba, joulukuu 2013, day 2


Herääminen klo 04, ei siis herätys mutta herääminen. Tämä johtunee juuri tuosta aiemmin epäonnistuneesta taktikoinnista sekä aikaerosta jossa ollaan kotimaista biologista kelloa jäljessä 7 tuntia. Aamupala on vasta 7.30 ni mitäs sitä nyt tässä. Tässäpä joutaa tutkimaan matkaoppaita, siis niitä kirjoja ja lehtisiä. Paljon täällä olis originaalia näkemistä ja paljon on aikomuksena nähdäkin, muutamia hyviä vinkkejä noista opuksista tarttui, katsotaan mitkä kaikki toteutuu.
Aamiainen. Voihan vittu. Nyt on muuten aamiainen isolla aalla. Kerran nuorempana kollina asuin hetken berliiniläisessä viiden tähden hotellissa. Se oli just valmistunut ja avattiin silloin kun sinne mentiin. Sen putkan aamiaisella kokki paistoi pöydän päässä mulle munakasta toiveiden mukaisilla täytteillä ja mie aattelin että nyt on homma isollaan ja hienoo. Mut isommalla on ehkä täällä. Munakkaan paistajan lisäks toinen paistaa täytettyjä lettuja. Yks paistaa lihaa ja toinen kalaa. Yks surruttelee blenderillä sulle pirtelöö just niistä hedelmistä mitä sormella osoittelet. Ja hedelmät on muuten ihan juuri äsken pudonnu puusta, ne on vähän eri makuisia ku Lidlin heviosastolla. Kaljaa ja viintä kantavat pöytään sitä mukaa ku sormia napsuttelee, nyt on hyvällä mallilla all inclusive, mie tykkeen eikä tuo vaimokaan valita yhtään.


Tänään ei lähetä vielä seikkailemaan mihinkään. Köllötellään vaan palmun alla, syödään paljon ja otetaan aurinkoo. Se muuten paistaa suhteellisen lämpimästi Karibialla, ei vissiin yllätys. Päivän ainoa varsinainen homma on tutustua toimintaohjeisiin hurrikaanin varalta. Pelkoa siitä ei varsinaisesti ole koska hurrikaanikausi loppui noin lokakuussa, mutta kun sellaiset on hotellihuoneisiin jaettu ni opetellaan nyt.

Pihalla on koko ajan jos jonniinlaista salsaesitystä, ainakaan vielä ei lokaali musiikki vituta. Edellisellä reissulla Kreikassa vitutti välittömästi, kreikkalainen musiikki se on muuten todella paskoo. Eilen tuossa stagella oli taikuri ja kaks pelleä, niillä oli hyvä ätmös. Joo, koko päivä palmun alla, puolen tunnin välein oon käyny hakemassa allasbaarista drinkit. Jos tätä haluais vielä kehittää ni nuo vois mun mielestä tuoda juomat perille tänne aurinkotuoliin. Vaikka niin että aina kahen oluen jälkeen tulis yks mojito, ja vesipullo, se olis mukava sykli se.
Tuossa kaks palmua vasemmalle pötköttää Vartiaisen Jenni ja kaks muuta tuttua Warner Musicin rouvaa. Tyttöjen reissulla ovat, oikee meininki. Topi Sukari on täällä myös, voisinkin joku ilta pikku hutikassa reklamoida sen edellisen parvekekalustoni kaupan. Eikös se Masku oo just se Topin firma, niillä on kyllä paskaa kamaa, voe luoja.

Nyt lounas, sikari huuleen ja pikkuinen siesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti