lauantai 11. tammikuuta 2014

TK matkoilla, Teknodiktator-tour, Virgin Oil HKI & Fressi KPO &Henkka KPO 27.-28.9.2013Nyt se on totta. Viides täyspitkä TK-albumi lepää kauppojen hyllyllä (toivottavasti ei pitkään) ja yhtyeen pitää lähteä keikoille. Eipä vituta oikeestaan yhtään. Levyjulkkari soitetaan komiasti maan pääkaupungissa ja Virgin Oilissa. Mukana on lämppärin ominaisuudessa Proteuksen ja kumppaneiden loistoyhtye ErilaZ. Antero oli kuukauden muhimassa saksassa ja tuli sieltä just fiksusti päivää ennen kiertueen alkua ni järjestettiin paniikkitreenit Kuopioon vielä torstaiks, lentokoneen avulla kävin ne suorittamassa. Oltiin me toki Bobbyn kanssa jo kahestaan synkattu kielisoittimet samaan vireeseen sen kesämökillä tuossa yks viikonloppu. Aiemmin on aina treenattu noin viis biisiä uudelta levyltä livesettiin mut nyt hangattiin kuntoon kaikki, tuli vaan niin saatanan hyvä levy ni ei voinu karsia mitään pois.


Virgin Oil oil perjantaina tupaten täynnä, tai ainakaan portsarit ei ollu ottanu enää porukkaa enempää sisälle. Edellisenä viikonloppuna Mamban lipun hinta täällä oli 15€ ja meillä on nyt 17€ ni eikös tämä tarkoita ihan virallisesti sitä että me ollaan nyt VITTU ISOMPI NIMI KU VITUN MAMBA? Ennen omaa suorittamista tsekkasin hetken ErilaZin keikkaa, pakko suositella sinuakin tsekkaamaan, se on tulevaisuuden nimi. Ennen keikkaa tehtiin myös Raaka Peen kanssa oikein syvää luotaava videohaastattelu Infernolle. Taidankin linkittää sen tähän jos se vielä netistä löytyy, siinä on myös hyviä livepätkiä keikalta, katsopas itsekin senkin veijo! Ja se on tässä!Pitkästä aikaa sisäkeikka ja torppa ihan täynnä juhlakansaa. Kylläpä oli mukava soittaa. Tuntui että uus tuotantokin sujui ihan kuin vettä vaan, oliskohan Raaka Pee ja Tolberg viisaudessaan säveltänyt tällä kertaa helpommin humalassa soitettavia ikivihreitä, näin se saattaa olla. Meillä oli varamiksaajakin mukana, Arska. Se tuli vähän vahingossa messiin kun se oli tulossa samassa kyydissä Kuopiosta Lahteen mut unohti hutikassaan hypätä Lahen kohalla pois. Keikan jälkeen viisaudessamme ei jatkettukaan seuraavaan baariin discottamaan vaan pakattiin kamat ja lähdettiin Kuopioon. Paluumatkalla jätettiin Arska väkisin Lahteen, ei se olis vieläkään halunnu muistaa jäädä. Seuraavana päivänä oli nimittäin Henkan lisäksi myös päiväveto yhellä kuntosalilla. Ai että mitäkö vittua?Levyn markinointtibudjettia tuhlatessa mietittiin että josko tällä kertaa poikettaisiin vähän perinteisistä tyyleistä ja tehtäis jotain mikä ylittäis uutiskynnyksen ja tois sitä kautta levylle tunnettavuutta. Ei laitetakaan vitun kalliita mainoksia Soundiin, Sueen ja Rumbaan, ei niistä kuitenkaan vitunkaan hyötyä olis. Ideoita tuli jos jonkinlaisia, osa hyviäkin. Niinkin hyviä että ei passaa paljastaa koska niitä ehkä käytetään seuraavan levyn markkinoinnissa. Voin kertoa kuitenkin että paras idea kaatui puhtaasti siihen ettei tarkoitukseen sopivaa lentokonetta löytynyt tarpeeksi läheltä. Yks yhtyeelle tuttu valomies/spinning-ohjaaja/merikapteeni kertoi jo taannoin käyttävänsä omilla spinningtunneillaan hyvin paljon meidän musiikkia, kuulemma meijän discon rytmi käy hyvin siihen spinnaamiseen.


No, Tumi ja me väänneltiin sit Viiking Musiikin kivasti sponsoroimana livespinningkeikka Kuopiossa liikuntakeskus Fressillä. Lehdistö kiinnostui asiasta kuten oli tarkoituskin ja liput myytiin loppuun silmänräpäyksessä. Keikkahan oli tavallaan omituinen ku vedettiin yli tunti käytännössä ilman taukoja, meinas ottaa hieman kunnolle itselläänkin. Onneks oltiin pukeuduttu asianmukaisesti fitness-vehkeisiin itsekin. Muijat veteli tunnin fillareilla ja me vejeltiin niille teknoo, hauskaa. Kiitokset Tumille, Fressille ja Viiking Musiikille. Kiitos myös mäkimiehille jotka olivat esipolkijoina, Ville Kantee & Janne Happonen. Ravintola Maljalle naapuriin kiitoksia alkukaljoista joiden voimilla me ite jaksettiin.Illalla sit se varsinainen keikka Henkassa. Siellä mistä kaikki alkoi vuonna 2004. Anteroo jännittää taas niin vitusti, vaikka se joutuis vankilaan Pohjois-Koreassa ni enemmän se silti pelkää Henkan keikkoja. Kukaan ei tiedä miksi. Arvatkaa oliko mukavaa? Onko Henkan keikoilla aina? Oliko ennakkoon loppuunmyyty? Juu, juu, juu. 


Tähän on mukava päättää ensimmäinen viikonloppu. Se sisälsi kolme loppuunmyytyä keikkaa, paljon enempää ei vois toivoa. Sen verran voi varovasti toivoa että näitä samanlaisia viikonloppuja olis mahdollisimman moni niistä kaikista joita loppuvuosi tässä vedellään. Nyt tyytyväisenä koneella kotiin, jo toisen kerran Kuopiosta Helsinkiin lentäen tällä viikolla. Ei kannata, just joku oli kysymässä että varmaan kannattaa Finnairilta noista pisteet kerätä, ni ei maksa vaivaa. Kotimaan lennoista niitä ei nimelksikään tule. Ens viikonloppuna yhtye operoi kaupungeissa Turku ja Seinäjoki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti