perjantai 7. lokakuuta 2011

TK poissa kotoa, Lido Berlin GER

6.10.2011 Torstai. Herätys tapahtuu liikkuvasta matkailuautosta autobaanalla välillä Hampuri-Berliini. Siirtymä vain 290 km mutta jostain syystä tähän näyttää koko päivä taas lipsahtavan. Pääasia että karavaani kulkee ja nyt se muuten kulkee. Krapulasta ei oo tietookaan vaikka olevinaan ihan tietoisesti humaloita haettiin.

Pari tuntia joutui Berliinissä pyörimään ennenku venue löytyi. Lido on tämä nimeltään, hieno paikka. Pihalla lukee helevetin isoilla kirjaimilla että täällä esiintyy Turmion Kätulöt.

Soundcheck meni ammattilaismeiningillä kun on sama tiski messissä koko rundin, eilisiä säätöjä fiksattiin puolen biisin verran. Vittuako tuota enemmän sahaamaan kun kuulostaa hyvältä jo nyt. Sittenpä käytiin pihalla viihdyttämässä faneja, vallan yllätti kuinka paljon oli kätilöhupparia ja maalattua naamaa siellä. Suomen kieltä opetettiin niille sen verran että joka lauseen loppuun kuuluu sanoa "eipä vissiin", eipä vissiin. Olivat tuonu berliinin tytöt meille Koffia tuliaisiksi, nätisti tehty oli se.

Päivän huumoripläjäys: Todellinen herrasmies on hän joka osaa soittaa hanurilla jazzia, mutta ei soita.

Keikka vetäisty rautaisella rutiinilla, olishan tuota mielellään pitempäänkin veivannut. Jos jotain sais toivoo ni hieman isompii lämminvesivaraajia näihin mestoihin, kaks keikkaa vasta takana ja jääkylmät suihkut alkaa vituttaa jo nyt. Niin, hetken mielijohteesta lisäsin tämän illan näytökseen hyppysellisen eksotiikkaa ja vetäisin ihan kuivin suin. Jännittävää ja outoa, jopa hieman vaikeaa. Mutta sen johdosta herään aamulla ennen ruotsalaisia ja kerkeen saada lämmintä vettä. Huomenna Leipzig, zau!

1 kommentti:

  1. Saksas o nastaa suihkutella. Nim. Kerran lämpösillä.

    VastaaPoista