torstai 6. lokakuuta 2011

TK poissa kotoa, Markthalle Hamburg GER

5.10.2011 Keskiviikko. Helsingin ja Kööpenhaminan kautta Hampuriin. Antero työns autolla le mans-tyyliin keskellä yötä Helsinki-Vantaalle ja melkein hyvin kerettiinkin, sen verran kerkesivät kuuluttaa että this is last call for mr tölsä and mr turunen. Kööpenhaminassa mr turunen taas hois itsensä kentältä ulos röökille ilman passia. Hirmu vaikeita on nuo lentokentät. Saksalainen kuljettajamme Kapanen noukki meitsit Hampurin kentältä ja kohtapa oltiinkin venuella ihmettelemässä missä meijän kamat on. DHL:n kuski oli kuulemma yrittänyt tuoda kalustoa mutta hänen puheluihinsa ei oltu keikkapaikalta vastattu ni se oli viksusti vieny kamat takas terminaaliin ja alkanu tilsimään viinaa. Itehän ne piti sieltä varastolta sit käydä noukkimassa.

Ylihuomiseks tilattiin Leipzigiin meidän levyjä myyntiin ruotsalaiselta jakelijaltamme. Arvatkaapa kuka toimittaa ne sinne? Olisko DHL? Voihan satan.

Kamat saatiin ja tuommonen puolen tunnin checkikin kerettiin tekemään. Keikka itsessään tuntui oikein hyvältä. Puolet yleisöstä oli täysin messissä ja loput tsiigaili suu auki että mitähän vitun hahmoja nämä oikein on, mut jokaiselle jäi varmasti show mieleen. Keikkojen jälkeen tilsittiin porukalla viinaa ja kehuttiin ruotsalaisten kanssa toisiamme. Bobby tais vähän antaa palautettakin ruotsalaisuudesta. Miksaajaksi tälle kiertueelle lainattiin naitvissistä Aholan Kimmo, se on vanhan liiton nestoreita ja oikeesti pikkuse hyvä ukko. Kyllä taikoi hyvät discoäänet heti kärkeen.

Tuli muuten juuri tieto että levymme olivat saapuneet Leipzigin venuelle jo päivän etuajassa, ei se DHL näköjään läpeensä saatanasta ole. Heil!

Koska viimeöinen pakkaaminen tapahtui humalan läsnäollessa niin muutamia artikkeleita saattoi jäädä Hampuriin. Näihin katsoisin lukeutuvaksi laturit puhelimeen sekä sähkötupakkaan. Yks hupparikin tais jäädä. Laitoinkin noista just tiedustelua Finntroll-yhtymälle joka konsertoi siinä paikassa tänään. Vuorelan Oksu sieltä vastailikin just ettei näy noita Hanen tuotteita siellä enää. Fynf.

Kuvia näihin raportteihin lisäilen jahka ja jos pääsen joskus kotiin ja nythän niitä jo täällä on, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti