lauantai 8. helmikuuta 2014

Hane matkoilla, Kuuba, tammikuu 2014, day 12

Aina jos minulta pääse julkisella paikalla pieni pieru ni vaimo sanoo: "ryssä!" Jos epähuomiossa poltan hississä tupakkaa ni vaimo sanoo: "ryssä!" Adjektiivina tuo on hyvä, vaikka ei tässä nyt mitää rasisteja olla, varsinkin kun venäläiset kai on hyvin pitkälle samanrotuisia kuin me. Rasismihan ei sanana viittaa mitenkään kansalaisuuteen, pelkästään rotuun. Mutta voi jumalauta kun on nyt joutunu kaks päivää sietämään venäläisiä naapureita ni ne ei vaan voi olla yllättämättä tuolla huonotapaisuudellaan, aivan sikoja. Tekis mieli kehittää niille jokin käytännön pila ennen pois lähtöä, jokin semmonen mikä pistäis niitä vähän ajattelemaan.
Yöllä oli satanut voimakkaasti vettä ja aamulla oli hetkittäin sähkökatkoja. Aallot on hirmuisia mutta aurinko jo hieman pilkistää ja sekös vaimoa tyydyttää, se vois maata kellon ympäri auringossa viikkoja kun mie vaan kannan sille ruokaa. Aamiaisella oli pekonialtaassa kaksi koppakuoriaista, niiden olis voinut kuvitella olevan vain eksoottinen lisä jos ne olis olleet kuolleita. Mutta ne olivat eläviä ja käveleviä ni jäi pekoni syömättä. Naapuripöydässä jäi syömättä neljä kukkurallista lautasellista kaikenlaisia herkkuja. Mä en vaan voi voi hyväksyä sitä että kerätään lautaset täyteen kaikkee ja sit ne jätetään syömättä. Varsinkin kun se safkat roskiin kantanut tarjoilija hankkii itse 20€/kk. Ei liene epäselvää minkämaalaisia turisteja oli tuossa naapuripöydässä?
Sillä naapurin nuorella rouvalla on kyllä perusvenäläinen tapa pukeutua. Sillä on yötäpäivää semmoiset todella pienet bikinit jotka on ihan täynnä erilaisia timantteja. Itse se on ne niihin asentanut ja eihän ne tietenkään oikeita oo, tiimarin loppuunmyynistä se on ostanu semmoisia liimattavia "timantteja". Ne sillä oli päällä tuossa aamupalalla ja niissä samoissa bikineissä se kävelee päivät tuota uima-allasta ympäri että kaikki varmaan huomais hänet. Eikä se yhtään tajua kuinka naurettavalta tuo näyttää. Pakko kertoa sille vielä se päin naamaa jossain vaiheessa. Oho, nyt se tuli altaalle farkkushortseissa, tais alkaa paleltamaan bikineissä. Farkkushortsit on tosin leikattu maailman lyhyimmiks lahkeistaan ja tiedettehän sen kun niistä tulee sit ne kangastaskut näkyviin? Tiijättekö mitä svetlana oli tehny niille taskuille? No se oli liimannut niihin näkyviin osiin timantteja!
Nyt mie otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoittelen jonkin tekstin sinne Viikkosavoon, tässä meinaa kaatua deadlinet päälle. Ja noin, homma hoidettu, eikä siihen kulunut kuin kaksi kaljaa. Aika monella uima-altaalla oon ollu ympäri maailmaa ja tiedättekö mikä niitä kaikki yhdistää? The Scorpions. Täällä siihen meni melkein kaks viikkoa mutta just äsken soi allasbaarissa Here I am, rock you like a hurricane. Toivottavasti ei ollut ennebiisi, hurricane season kuitenkin päättyi täällä jo lokakuussa. Joo, The Scorpions tuntuu olevan sitä maailman kaikkein universaaleinta ja globaaleinta musiikkia, pistäkääpäs itsekin korvan taakse kun reissailette että onko näin. Sen jälkeen soi vielä Cotton Eye Joe ja Gangnam Style, nyt on selkeesti DJ:llä jokin international-teemapäivä. Yks biisi on semmonen mikä soi joka puolella, joka saatanan kojussa sekä täällä että Havannassa. Se on joku Marc Anthonyn vittuilubiisi Jennifer Lopezille. Nyt kun olis netti ja google ni olispa mukava tutkia mistä siinä on kysymys ja miks se soi just Kuubassa noin tehokkaasti? Onko Marc Anthony kuubalainen vai onko J Lo jokin kuuban vastustajatar? Se on kuulemma tänä päivänä näille ihan kuin kansallislaulu ja nythän se löytyy tästä linkistä.
Tässä meidän niemimaalla saa ihan lain mukaan ottaa aurinkoa yläosattomissa, naisetkin. Mut runkkarien ei kannata todellakaan vaivautua sillä kahteen viikkoon mie oon rannalla nähny vain yhen venäläisen mummon tissit. Ne oli isot mutta ei eroottiset.

Parhaat sähkösikarit tarjoilee Paul Saar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti