tiistai 14. huhtikuuta 2015

Hane matkoilla, syyskuu 2014, day 13, Gili T

Ensimmäinen herätys neljän aikaan kun naapurihuvilassa alkoi nussiminen. Jumalauta että siellä rouva huusi ja sai kyytiä. Tai sit se äijä hakkasi sitä? Vai asuukohan ne viime viikolla saapuneet kansainväliset lesbianit vielä siinä hökkelissä. Pitääki aamulla kytätä minkänäköisiä ihmisiä sieltä ulos tulee ja kellä on silmä(t) mustana ja/tai saaneen hymy naamalla. Huomasin aamuyöllä myös pientä punoitusta ja kirvelyä olkapäässä, kärähtänythän se oli. Voi juudas, niin tunnollisesti oon joka aamu ihteni viiskymppisellä voidellut ja heti kun yhtenä aamuna päätin että oon varjossa koko päivän enkä voitele, ni näin kävi. Pittää herättää tuo meijän hökkelin rouva ja alkaa utelemaan siltä aloe veraa.
Laskelmieni mukaan tänään on lauantai ja äkkisilmäyksellä päivän tärkeimmät hommat olis eurojackpotin tarkastus ja loton jännittäminen. Paitsi se lottohan tulee meijän aikaa vasta ens yönä. Patzy kumppaneineen on järjestäny tuonne rantaan jonkin hyväntekeväisyyskirpputorin. Siellä varmaan pitäis käyvä kun tuli niin hyvä mainostekstiviesti: "Tulkaa ostamaan kaikenlaista paskoo, rahat menee kissoille ja hevosille." Respan akoilla on uusin huvi naureskella meijän bändin kuville. Ymmärtäähän tuon, nauraisin itsekin jos niitä ensi kertaa näkisin. Uusi lempinimikin on mulla, Mr Scaryman.
Ei tullu eurojackpotista isoa moukkua, vaan ei vissiin kellekään muullekaan? Tarkoittanee sitä että täältä käsin pitää pelata vielä ens perjantaina kertaalleen, Ens lauantaina ku mie Bangkokissa sen tarkastan ja siinä on 60 miljoonaa ni voipi olla että takas tullaan bisnesluokassa. Saatetaan tulla muutenkin, täytyy nimittäin tarkastaa finnairin pistesaldo, pahoin pitelen että saattaa olla pojoja yhen upgreidauksen verran jemmassa. Eli tänään on siis lottopäivä, lauantai. Ja mie tein jo vahingossa yhen teostoilmoituksen verran töitä. Tästä hyvästä saan ottaa loppupäivän kaljaa, kiitos.
Alkaa jo kyllästyttää toi mun suolisto. Oli mielessä houkutella facebookitse joku laittamaan postiin liuskallinen imodiumia, mut tänne kuulemma posti tulee joskus viikossa ja joskus menee kokonainen vuosi. Eipä toinna siis. Sain vinkin jostain toisesta paikallisten yrttipilleristä, sitä etsin huomenna käsiini jos ei imodiumia ole vieläkään satamaan laivattu. Iltapuhteena katsoin elokuvan One Directionista. Tai dokumenttihän se oikeastaan oli. Pojilla hyvä meininki ja homma isollaan, hyvä niin. Saanko ennustaa kuitenkin tulevaisuuden? Parin vuoden päästä ne tajuaa että tämähän on ollut satojen miljoonien bisnes jo vähän aikaa, mutta Simon Cowell ja jokin Universum Music Ltd on vienyt rahat ja pojille jäi vain 600.000 puntaa mieheen. Koulut jäi käymättä ja rahatkin on pääasiassa jo tuhlattu huoriin ja huumeisiin. ”Bändi” hajoaa. Jokainen yrittää soolouraa mutta kolme viidestä epäonnistuu. Kahdella lähtee levyt myymään jollain lailla ja hyvällä tuurilla, oikein hyvällä tuurilla, toisesta saattaa tulla jokin Robbie Williamsiin verrattava ilmiö. Surullista, paitsi just sen yhen kannalta.
Katsoin toisenkin leffan. Kick Ass 2. Kelpo viihdettä oli siihen asti kunnes yhden ilmeen ihme Jim Carrey ilmestyi paikalle. Hyihän vittu, pilalle meni tämäkin leffa. Ohjaaja oli kuitenkin kieltänyt sitä käyttämästä sitä ärsyttävää ilmettään. Ilman sitä Jim Carrey oli entistäkin hajuttomampi, mauttomampi ja tylsempi. Samanlainen maisemaan häviävä joojoo-mies kuin Jari Sillanpää. Saanko ennustaa taas? Jari sillanpää tekee seuraavana hevilevyn. Kaiken muun se on vissiin tangosta discoon ja räppiin jo kokeillut. Kukaan muu ei voisi niin imelästi yrittää nuolla kaikkien perseitä kuin Siltsu. Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti