maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hane matkoilla, syyskuu 2014, day 12, Gili T

Kello 7 alkaa kuulua mouruaminen oven takaa. Jesus Christ ja Sintti napottaa ikkunan takana odottamassa huomiota. Kissoille tarjotaan vettä ja hieman viilennystä ilmastoidussa huoneessa. Pöydällä on vielä eilisiltaisen sandwichin jämät. Lautasella on myös miljoona pientä ja punaista muurahaista. Voihan vittu, mistähän ne nyt nämä. Nohevana sherlockina paikallistin katon rajassa olevan pienen halkeaman rappauksssa. Halkeaman ja leipälautasen väliä ne marssivat sotilaallisessa jonossa edestakaisin. Sotilaallisuuteen tuli muutos kun nappasin lautasen kuistille ja puoli purkkia hyttysmyrkkyä jonomuodostelmaan. 5 minuutia ja muurahaisista ei ollut enää tietoakaan.

Nyt aamiaiselle. Otan harkitun riskin ja yritän syödä normaalisti, katsotaan mitä perse siitä tuumaa. Tiijättekö ne oksennuslihakset, ne mitä on ihmisen kyljissä, hartioissa ja tuossa kaulan sivuissa molemmilla puolen, ni ne on nyt kyllä aika saatanan kipeät. Jonniinlainen urheilusuoritus se on vissiin siis tuo oksentaminenkin. Snorklaamaan oli tarkoitus mennä tänään mutta ei näillä siipilihaksilla oikein kärsi. Vaimo kävi itekseen ja luetteli kaiken hienon mitä oli nähny, tosi kiva. Pitäiskö se ostaa se semmoinen GoPro? Onko ne vesitiiviitä? Muutenhan semmoisen hankkimisessa ei oo mittään itua ku puhelimella saat yhtä hyvät videot.
Päivän aikana kakan jäykkyys saavuttaa maksimissaan arvon 5 jäykkyysasteikolla 0-10. Tämä jo rohkaisee suunnittelemaan poistumista illalla centraliin ja reggaebaariin. Nyt kyllä syön kunnolla, pari päivää menny ihan snacksejä napostellessa. Vaan kun ei oo nälkä? Järki sanoo että syö läski, syö. Mut ei oo nälkä. Vatsalaukku on oksennettu onnettoman kokoiseksi. Iltaa kohti tuli takapakkia paska-asioissakin, jäykkyys olikin harhaa vain. Eipä lähetä minnekään, katotaan elokuva, Red Lights. Olipa paska.
Tiesittekö että balilaisesta lapsesta tulee ihminen vasta 6kk iässä. Siihen saakka se on jokin jumalan välikappale eikä se saa koskettaa maata. Sitä kannetaan ensimmäiset puoli vuotta. Jos se sinä aikana kuolee ni sille järjestetään erityiset polttohautajaiset koska hän ei saavuttanut vielä ihmisyyttä. Uskovaiset on kyllä ihan yhtä idiootteja joka puolella maailman. Jokohan ens yönä nasahtais eurojackpotista ni vois jäädä tänne kokonaan. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti