maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hane matkoilla, syyskuu 2014, day 16, Gili T

Herätys ysin maissa ja laiva lähtee saaren toiselta puolelta ihan kohta. Ei mahdollisuuksia ehtiä. Hups. No reggaebaarissa oli mukavaa kuitenkin. Katotaan laiva-asioita uusiks vaikka huomenna. Nyt lähetään fillareilla hakemaan kyliltä rahaa ja päivittäistavaroita, siinä se krapulakin häviää. Näin tien varressa vihdoin livenä sen aiemmin mainitsemani runkkaavan apinan. Aika muikealla ilmeellä se siinä oksalla hanskoitteli, heh. Hirveän kovalla äänellä huusi ja samalla vatkasi vehjettään oikein raivokkaasti. Arvostan.
Uusi lempijuomani Orange Water toimii näemmä hyvin pieneen aamuhönöönkin. Maistuu vähän joltakin Gatoradelta mutta tuoteselosteen mukaan pitää sisällään niin paljon erilaisia kemikaaleja että sen täytyy parantaa varmaan syöpääkin. Kotiresortin altaassa rypeminen poisti sitten viimeisetkin kankkusen rippeet. Yritettiin houkutella Patzya pizzalle mut sille oli tullu kuulemma vielä isompi krapula ku minulle.
Selvittelin eilisen kaljanjuonnin ohessa myös mieltäni kovasti askarruttaneen asian, että minkälaisia rahoja ne nuo natiivit hankkii noissa ravintolaolosuhteissa. Eilisten bändien liksa illan keikasta oli kuta kuinkin 100 000 rupiaa/soittaja. Jos ne haluaa juoda sen liksan saman tien ni siinä ei pitkään nokka tuhise koska sillä yhen keikan liksalla saa noin 2,5 kaljaa. Tarjoilijat ja hotelliduunarit hankkii noin 1-1,5 miltsiä kuussa, eli noin 60-100€. Siihen rahaan ne tekee tuommoisia 15h työpäiviä. Vapaapäiviä niillä on 4kpl/kk jotka pidetään yleensä putkeen jotta kerkee kotisaarella käymään. Työajat asutaan resortin vaatimattomissa kimppakämpissä. Ei oo hääviä minun mielestä.
Niillä Päden kissoilla siis on hyvin kotimaiset nimet joiden taakse yleensä kätkeytyy jokin tarina. Niitä nimiä ovat mm. Harri Kirvesniemi, Seppo Räty, Meiju Suvas, Timo Rautiainen, Mikko Karmila ja sitä rataa. Kaks päivää sitten löytyi pieni ja musta kissanpoikanen jonka pätsi otti hoiviinsa. Eilen humalassa ristittiin se Voutilaishannuksi. Huom oikea kirjoitusasu, Voutilaishannu. Olen kovin otettu ja ylpeä. Huomenna menen kaimaani katsomaan ja tarjoilen telle tähän kaverikuvan todisteeksi. Eilen oli myös ollu iltapäivällä kaks maanjäristystä mut olivat kai kovin pieniä tai siiten mie olin humalassa kun en ees huomannu.
Uusi naapuri tuli tänään viereiseen tönöön. Kaks ja puol metriä pitkä tumma jenkki. Näyttää koripalloilijalta ja chicago bullsin vaatteita sillä on koko ajan päällä. Ihan varmasti joku NBA-miljonääri. Otan nimen selville ja googletan sen vielä. Tänään en juonut yhtään kaljaa, rasti seinään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti